![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Względna mój ma mały Dell prawnie niewiele pulpicie, który dla jednego miejsca niskim profilu AGP i jeden PCI niskim profilu. System jest o dorównuje Xbox 360.
On nie do głównego nurtu gier, tylko stosunkowo starych gier wyścigowych, które zazwyczaj można uruchomić na OK framerates (z 82865G). On chce umieścić nową kartę cala Już teraz I've Been Looking na FX 5200 i X1050 jako opcje. There's a 6200 około 60 dolarów, za, ale nie "natywnie" low-profile i tak byłbym trochę martwi dostaję nawias i montażu. W X1050 jest dużo droższe (ok. 80 dolarów), natomiast mogę uzyskać 5200 do 20 dolarów lub więcej. There's not much of różnica, prawda? To wszystko działa na karty bez T & L, więc sądzę, chyba że skok jest dość wysoki, że nie warto, aby uzyskać X1050. Nie masz pewności co do tych starych kartach, więc pomocy byłyby docenione.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Biorąc pod uwagę spec potrzebny do uruchomienia starszych (kilka lat?) Wyścigowe jedno 5200 dołoży ładnie. Kiedyś własnej 256MB AGP wersji i nigdy nie miał żadnych problemów i działa Command Conquer Zero Hour na nim.
Wycena you're cytując X1050 wygląda na bardzo wysokim poziomie, aby być uczciwym. UK cen stawia 128mb w wersji £ 15, co stanowi około 30 dolarów amerykańskich w aktualnych kursów walut. I tylko o tym, ponieważ wydaje się 80 dolarów raczej drogie.
|