![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim Görece küçük bir Dell-Bir düşük profilli AGP ve düşük profilli PCI için yer var özel küçük masaüstü vardır. Sistemin kendisi ile ilgili olarak büyük bir Xbox 360. O ana oyun yapmak değil, sadece görece eski yarış oyunları o genellikle Tamam framerate bir 82865G () ile çalıştırabilirsiniz. O in yeni bir kart koymak istiyor Şu anda ben FX 5200 ve seçenekleri olarak X1050 arıyordum ettik. There is a 6200 hakkında $ 60, çok değer, ancak özgün "düşük profilli ve biraz bir dirsek ve montaj elde endişe duyarım değil"'s. Ben 20 $ veya için 5200 elde edebilir X1050 çok daha fazla (yaklaşık 80 $), expensive. Burada fazla bir fark's var mı? Takdirde atlamak oldukça değerli bu X1050 almak için değil yüksek O, bu nedenle kabul T & L olmayan bir karta herşeyi çalışıyor. Değil bu eski kartları hakkında, bu nedenle herhangi bir yardım mutluluk duyacağız emin olun.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spec Büyük (kaç yaşında?) Yarış oyunları 5200 çalıştırmak için iyi yapacak gerektiği göz önüne alındığında. Ben 256MB AGP sürümü ve herhangi bir sorun üzerinde Komuta Conquer Sıfır Saat çalışan hiç kendi için kullanılır. Size X1050 için teklif olduğunuz fiyatlandırma çok yüksek dürüst olmak gerekirse görünüyor. İngiltere fiyat £ 15 olan 30 US $ civarında mevcut döviz kurları at the 128MB sürümü koyar. Sadece bu söz, çünkü 80 $ daha pahalı görünüyor.
![]() |
|
| Bookmarks |