![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мій родич має крихітні корпорацією Dell власні маленькі робочому столі, який має місце для одного низькопрофільні AGP і однієї низькопрофільною PCI. Сама система приблизно так само великий як Xbox 360. Він не робить основної гри, лише порівняно старої гоночної ігор, в які він звичайно може працювати на ОК частоти кадрів (з 82865G). Він хоче, щоб поставити нову карту дюйма Прямо зараз я дивився на FX 5200 і X1050 в якості опції. Там's 6200 за ціною близько $ 60, теж, але це не "рідна" низького профілю, і тому я б трохи турбувався про отримувати кронштейна та його установку. X1050 значно дорожче (близько $ 80), тоді як я можу отримати за 5200 $ 20 або близько того. Там не велика частина різниці, вірно? Він працює все на карту без T & L, тому я вважаю, якщо стрибок досить високим, що не варто його, щоб отримати X1050. Не впевнені в цих старих картах, так що будь-яка допомога буде оцінили.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З огляду на специфікації, необхідні для запуску старих (кілька років?) Гоночних ігор 5200 зроблять красиво. Я використав у власних 256Mb AGP версія, і я ніколи не було ніяких проблем працюючої команди і володарюй Zero Hour на ньому. Цінах ви цитуєте для X1050 виглядає дуже високою, щоб бути чесним. ВЕЛИКОБРИТАНІЯ ціни ставить 128 Мб версії від £ 15, який складає близько $ 30 США за поточним обмінним курсом. Я тільки говорю про це, тому що $ 80 виглядає досить дорого.