![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, това е първият ми пост на сайта, и аз не знам много за компютрите. Наскоро купих забрава за PC, и аз мога да го инсталирате, добре, но когато сложих на CD и натиснете бутона "играе" на малко заглавието на екрана, че се появи, заглавието на екрана изчезва и получи малка кутия в ъгъла , но по подобен 3 секунди да получите съобщение за грешка "Майкрософт" на програмата възникна грешка и трябва да се затвори. " Четох поста за минималните изисквания, но аз мисля, че ги надвишават във всички аспекти, с изключение може би на моята видео драйвер. Играта изисква: 512 MB RAM 2,0 GHz Pentium 4 или равностоен ПРОЦЕСОР 128 MB DIRECTX3D СЪВМЕСТИМИ ШОФЬОР 8x DVD ROM устройство Аз се опитвам да го изпълним в моя лаптоп, с: 1GB RAM Intel CENTRINO MOBILE гласове AT 2,54 GHz Мобилни Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express чипсет семейство, 128MB DVD-ROM устройство Ако мислите, че това е видео драйвер, има ли някакъв начин да го актуализира? гледаш на изискванията, тази игра изглежда подобно на Doom 3, а аз да тичам Doom 3 без никакви проблеми на този лаптоп. Какво мислите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие няма да бъде в състояние да тече забвение на настройка, дори и на ниска. В "минимални изисквания", които са описани на игри кутии са абсолютно необходимия минимум, за да се играта да се зареди. Това изкуствено разширява пазарът на купувачи, което създава големи печалби за производителите. Това е един много циничен опит за con'ing хора купуват продукти. В gpu сте е интегриран чипсет (което не можете да надстроите) тя не е посветена карта. Тя също се храни във вашата система овен, което означава, имате по-малко да стартирате играта. Играта има различни двигателя да Doom3, това е твърде много графики интензивно и изисква специален gpu да се пуска по голите минимална информация / рамка проценти.
|
| |||
| |||
| Бях в действителност може да се намери вратичка, за всеки, който има сходни проблеми, има уебсайт, наречен oldblivion.com и там се изтегли, че ми дава възможност да стартирате играта. Тя много жертви на визуалните ефекти, но мисля, че това е си заслужава. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Добре направено. Аз съм те имат голям нос това.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Модернизиране на лаптопи също са доста трудно:)
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Големи проблеми с моята GeForce 7300LE графична карта | В Revolver | Графика на карти & Монитори | 2 | 18 Март 2009 11:26 |
| Проблеми с ASUS EN6200TC512 графична карта ... Desperate За Помощ | Обичам Иван | Графика на карти & Монитори | 3 | 25-ти септември 2008 09:00 |
| Графична карта / монитор проблеми | Lone500 | Графика на карти & Монитори | 8 | 18 Jan 2008 17:02 |
| Игра / графика проблем - Помогнете Моля! | Kyle | PC & конзолата Gaming | 3 | 7 Ноем 2007 14:44 |
| Нишка Инструменти | |
| |