menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Herní problémy, věříme, že je grafická karta

Reply

Thread Nástroje
Old 13.prosince 2007, 17:01
Nový člen skupiny

Default Herní problémy, věříme, že je grafická karta

Ahoj všem, tohle je můj první post na místě, a nevím, moc o počítačích. Nedávno jsem koupil zapomnění pro PC, a mohu ji nainstalovat v pohodě, ale když jsem v cd a kliknout na "play" na trochu názvem obrazovky uvidíte, že se název obrazovky zmizí a dostanete malý rámeček v rohu , ale v podobné 3 sekundy získat i Microsoft se zobrazí chybová zpráva "programu došlo k chybě a je třeba ji zavřít." Četl jsem na místo o minimálních požadavcích, ale myslím, že i vyšší než je ve všech ohledech s výjimkou snad můj video ovladač.

Hra vyžaduje:
512 Mb RAM
2,0 GHz Pentium 4 nebo ekvivalentní procesor
128 MB DIRECTX3D SLUČITELNÁ DRIVER
8X DVD ROM

I'm pokouší spustit na mém notebooku s:
1GB RAM
Intel Centrino MOBILNÍ dimenzováno na 2.54 GHz
Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Čipová rodiny, 128megabajt
DVD-ROM

Pokud si myslíte, že se jedná o ovladač, je nějaký způsob, jak mohu aktualizovat? podíváme na požadavky, představuje tato hra vypadá podobně jako Doom 3, a já jsem mohl běžet Doom 3 bez problémů na tomto notebooku. Co si myslíte?
Old 14.prosince 2007, 00:14
Dárce Skupina

Nejste bude schopen běžet zapomnění na vaše nastavení, dokonce i na nízké úrovni.

"Minimální požadavky", které jsou uvedeny na hry boxy jsou absolutní minimum potřebné k získání hra se načítá. Toto uměle rozšiřuje trh pro kupující, vytváření větších zisků pro tvůrce. Je to velmi cynický pokus con'ing lidí na nákup výrobků.

Na GPU jste je integrovaný čipset (což nelze upgrade) není specializovanou kartu. Také jí do vašeho systému berana, což znamená, máte méně spustit hru.

Hra má jiný motor Doom3, je to velice náročná grafika a vyžaduje specializované GPU běžet na minimum informací / rám sazeb.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 14.prosince 2007, 07:46
Nový člen skupiny

Byl jsem opravdu schopen najít mezeru, aby každý, kdo má podobné potíže, je internetová stránka s názvem oldblivion.com a je ke stažení, které mi umožňuje spouštět hry. Je obětuje spoustu vizuálních efektů, ale myslím, že stojí to za to.
Old 14.prosince 2007, 07:56
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal jakobi2006 View Post
Byl jsem opravdu schopen najít mezeru, aby každý, kdo má podobné potíže, je internetová stránka s názvem oldblivion.com a je ke stažení, které mi umožňuje spouštět hry. Je obětuje spoustu vizuálních efektů, ale myslím, že stojí to za to.
Opravdu?

Nicely done.

Budu mít na to zvědavý.

-Kanoakavirus
Old 14.prosince 2007, 08:24
Dárce Skupina

Aktualizace notebooků jsou také poměrně obtížné:)

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. Srpna 2009 08:44
Velké problémy s mým Geforce 7300LE Grafické karty Revolver Graphics Cards & Monitory 2 18. března 2009 11:26
Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických karet ... zoufale Nápověda I Love Ivan Graphics Cards & Monitory 3 25. Září 2008 09:00
Grafické karty / sledovat problémy Lone500 Graphics Cards & Monitory 8 18. leden 2008 17:02
Hra / grafika problém - Pomozte, prosím! Kyle PC a herní konzole 3 7. listopad 2007 14:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.