![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, tohle je můj první post na místě, a nevím, moc o počítačích. Nedávno jsem koupil zapomnění pro PC, a mohu ji nainstalovat v pohodě, ale když jsem v cd a kliknout na "play" na trochu názvem obrazovky uvidíte, že se název obrazovky zmizí a dostanete malý rámeček v rohu , ale v podobné 3 sekundy získat i Microsoft se zobrazí chybová zpráva "programu došlo k chybě a je třeba ji zavřít." Četl jsem na místo o minimálních požadavcích, ale myslím, že i vyšší než je ve všech ohledech s výjimkou snad můj video ovladač. Hra vyžaduje: 512 Mb RAM 2,0 GHz Pentium 4 nebo ekvivalentní procesor 128 MB DIRECTX3D SLUČITELNÁ DRIVER 8X DVD ROM I'm pokouší spustit na mém notebooku s: 1GB RAM Intel Centrino MOBILNÍ dimenzováno na 2.54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Čipová rodiny, 128megabajt DVD-ROM Pokud si myslíte, že se jedná o ovladač, je nějaký způsob, jak mohu aktualizovat? podíváme na požadavky, představuje tato hra vypadá podobně jako Doom 3, a já jsem mohl běžet Doom 3 bez problémů na tomto notebooku. Co si myslíte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejste bude schopen běžet zapomnění na vaše nastavení, dokonce i na nízké úrovni. "Minimální požadavky", které jsou uvedeny na hry boxy jsou absolutní minimum potřebné k získání hra se načítá. Toto uměle rozšiřuje trh pro kupující, vytváření větších zisků pro tvůrce. Je to velmi cynický pokus con'ing lidí na nákup výrobků. Na GPU jste je integrovaný čipset (což nelze upgrade) není specializovanou kartu. Také jí do vašeho systému berana, což znamená, máte méně spustit hru. Hra má jiný motor Doom3, je to velice náročná grafika a vyžaduje specializované GPU běžet na minimum informací / rám sazeb.
|
| |||
| |||
| Byl jsem opravdu schopen najít mezeru, aby každý, kdo má podobné potíže, je internetová stránka s názvem oldblivion.com a je ke stažení, které mi umožňuje spouštět hry. Je obětuje spoustu vizuálních efektů, ale myslím, že stojí to za to. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nicely done. Budu mít na to zvědavý.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktualizace notebooků jsou také poměrně obtížné:)
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nová grafická karta - Běžné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. Srpna 2009 08:44 |
| Velké problémy s mým Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. března 2009 11:26 |
| Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických karet ... zoufale Nápověda | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25. Září 2008 09:00 |
| Grafické karty / sledovat problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. leden 2008 17:02 |
| Hra / grafika problém - Pomozte, prosím! | Kyle | PC a herní konzole | 3 | 7. listopad 2007 14:44 |
| Thread Nástroje | |
| |