![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, αυτό είναι το πρώτο μου post στο site, και δεν ξέρω πάρα πολλά για τους υπολογιστές. Πρόσφατα αγόρασε Oblivion για το PC, και μπορώ να το εγκαταστήσετε πρόστιμο, αλλά όταν έβαλα στο cd και πατήστε το "παίζουν" σε μια μικρή οθόνη που Αναδύεται τίτλο, ο τίτλος οθόνη εξαφανίζεται και ένα έχετε ένα μικρό κουτί στη γωνία , αλλά όπως και σε 3 δευτερόλεπτα να πάρω τη Microsoft μήνυμα λάθους "Το πρόγραμμα αντιμετώπισε ένα σφάλμα και πρέπει να κλείσει." Διάβασα το post σχετικά με τις ελάχιστες απαιτήσεις, αλλά νομίζω πως υπερβαίνει τους σε κάθε πτυχή ίσως με εξαίρεση το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης μου. Το παιχνίδι απαιτεί: 512 MB RAM 2,0 GHZ Pentium 4 ή ισοδύναμο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ 128 MB DIRECTX3D ΣΥΜΒΙΒΑΣΙΜΑ DRIVER 8X DVD ROM DRIVE Είμαι προσπαθεί να εκτελέσετε για φορητό υπολογιστή μου, με: 1GB RAM INTEL Centrino ΚΙΝΗΤΟ ονομαστικού 2,54 GHZ Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset οικογένεια, 128MB DVD-ROM εάν νομίζετε ότι είναι το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης, υπάρχει άλλος τρόπος να το ενημερώνουν; Εξετάζοντας τις απαιτήσεις, αυτό το παιχνίδι μοιάζει με DOOM 3, και θα μπορούσα να τρέχει δεν DOOM 3 με προβλήματα σχετικά με αυτό το φορητό υπολογιστή. Ποια είναι η γνώμη σας;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είσαι δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσετε Oblivion για την εγκατάστασή σας, ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα. Οι "ελάχιστες απαιτήσεις" που αναφέρονται στις θέσεις παιχνίδια είναι το απόλυτο ελάχιστο που απαιτείται για να πάρετε το παιχνίδι για να φορτώσει. Αυτό το τεχνητά διευρύνει την αγορά των αγοραστών, η δημιουργία μεγαλύτερων κερδών για τους ιθύνοντες. Είναι μια πολύ κυνική απόπειρα con'ing ατόμων στην αγορά προϊόντων. Η gpu που έχεις είναι ένα ολοκληρωμένο chipset (το οποίο δεν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση) δεν είναι μια ειδική κάρτα. Επίσης, σε τρώει το σύστημα σας ζευγαρώσει, έννοια που έχετε λιγότερο για την εκτέλεση του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έχει διαφορετικό κινητήρα να Doom3, είναι πολύ έντονη και πολύ γραφικά απαιτεί μια ειδική gpu να τρέχει στο ελάχιστο λεπτομέρειες / Ρυθμούς.
|
| |||
| |||
| Θα ήταν πράγματι σε θέση να βρει ένα "παραθυράκι", για όποιον έχει παρόμοια προβλήματα, υπάρχει μια ιστοσελίδα που ονομάζεται oldblivion.com και υπάρχει λήψης που μου επιτρέπει να εκτελέσετε το παιχνίδι. Είναι πολλές θυσίες των εφέ, αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όμορφα γίνεται. Είμαι περίεργος θα έχουν σε αυτό.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αναβάθμιση φορητοί υπολογιστές είναι επίσης αρκετά δύσκολο:)
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Προβλήματα με το My Big Geforce 7300LE Graphics Card | Η Revolver | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 18 Μαρ 2009 11:26 |
| Προβλήματα με Κάρτα Γραφικών ASUS EN6200TC512 ... Απελπισμένοι Για Βοήθεια | I Love Ivan | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 25η Σεπ 2008 09:00 |
| Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων | Lone500 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 18 Ιαν 2008 17:02 |
| Παιχνίδι / Graphics πρόβλημα - Βοήθεια παρακαλώ! | kyle | PC & Console Gaming | 3 | 7 Νοε 2007 14:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |