manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom

Reply

Thread Tools
Old 13. prosinca 2007, 17:01
Novi član grupe

Default Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom

Bok svima, ovo je moj prvi post na stranici, a ne znam previše o računalima. Nedavno sam kupio Zaborav za PC, a ne mogu ga instalirati u redu, ali kada sam stavio u cd i pritisnite "igrati" na malo više zaslon koji pops gore, naslov ekranu nestaje i dobiti malu kutiju u kutu , ali kao što u 3 sekunde dobijem Microsoft poruku o pogrešci "program je naišao na pogrešku i mora se zatvoriti." Pročitala sam post o minimalnim zahtjevima, ali ja mislim da ih prelazi u svakom pogledu, možda s izuzetkom moj video driver.

Igra zahtijeva:
512 MB RAM
2,0 GHz Pentium 4 procesor ili slično
128 MB DIRECTX3D kompatibilan upravljački program
8x DVD-ROM pogon

Im 'težak to trčanje Internet na moj laptop, s:
1GB RAM
INTEL Centrino MOBILE ocijenjeno AT 2,54 GHz
Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express chipset obitelji, 128MB
DVD-ROM pogon

ako mislite da je video driver, je li bilo koji način mogu ažurirati to? gledajući zahtjevima, ova igra izgleda slično kao Doom 3, i ja mogao pokrenuti Doom 3 bez problema na ovaj laptop. Što da li vi misliti?
Old 14. prosinca 2007, 00:14
Donatorska Grupa

You're neće biti u mogućnosti to trčanje na vašem Zaborav setup, čak i na niskoj razini.

The "minimalne uvjete" koji su navedeni na igrama kutije su apsolutni minimum potreban da biste dobili u igri za učitavanje. Ovo umjetno širi tržište za kupce, stvaranje većeg profita za branse. To je vrlo ciničan pokussaj con'ing narod u kupnji proizvoda.

The GPU imate je integrirani chipset (koje ne možete ažurirati) nije posvećena kartice. Također jede ovan u vaš sistem, što znači da imate manje za pokretanje igre.

Igra ima drugi motor za Doom3, to je vrlo intenzivna i vrlo grafičke zahtijeva pridijeljeni GPU izvoditi na goli minimum detalja / frame rates.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 14. prosinca 2007, 07:46
Novi član grupe

Bio sam zapravo u stanju naći izgovor, jer svatko tko ima sličnih problema, ima website zvan oldblivion.com a tu je preuzimanje koje mi omogućuje da pokrenete igru. To klanicama puno vizualne efekte, ali mislim da se isplati.
Old 14. prosinca 2007, 07:56
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by jakobi2006 View Post
Bio sam zapravo u stanju naći izgovor, jer svatko tko ima sličnih problema, ima website zvan oldblivion.com a tu je preuzimanje koje mi omogućuje da pokrenete igru. To klanicama puno vizualne efekte, ali mislim da se isplati.
Stvarno?

Lijepo učinili.

Im 'gonna imati radoznao u to.

-Kanoakavirus
Old 14. prosinca 2007, 08:24
Donatorska Grupa

Nadogradnja prijenosnih računala također su jako teško:)

My System: Custom Built v1.2

Procesor (i):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Matične ploče:
Asus P5PL2-E
RAM memorija:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafička kartica (e):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Western Digital 160GB HDD Sata
Optički pogon (e):
LG DVD-ROM i LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Master i hladnjaci Case Antec PSU
Hlađenje:
2x Antec Obožavatelji
Network / Internet:
BT Broadband
Monitor (e):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitors 9 5. kolovoz 2009 08:44
Veliki problemi s mojim Geforce 7300LE Graphics Card The revolver Graphics Cards & Monitors 2 18. ožujak 2009 11:26
Problemi s EN6200TC512 ASUS Grafička kartica ... očajna za pomoć I Love Ivan Graphics Cards & Monitors 3 25. Ruj 2008 09:00
Grafike kartice / monitora problemi Lone500 Graphics Cards & Monitors 8 18 siječanj 2008 17:02
Game / Grafike problem - Molimo za pomoć! Kyle PC & konzole Igre 3 7. studeni 2007 14:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.