![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, ovo je moj prvi post na stranici, a ne znam previše o računalima. Nedavno sam kupio Zaborav za PC, a ne mogu ga instalirati u redu, ali kada sam stavio u cd i pritisnite "igrati" na malo više zaslon koji pops gore, naslov ekranu nestaje i dobiti malu kutiju u kutu , ali kao što u 3 sekunde dobijem Microsoft poruku o pogrešci "program je naišao na pogrešku i mora se zatvoriti." Pročitala sam post o minimalnim zahtjevima, ali ja mislim da ih prelazi u svakom pogledu, možda s izuzetkom moj video driver. Igra zahtijeva: 512 MB RAM 2,0 GHz Pentium 4 procesor ili slično 128 MB DIRECTX3D kompatibilan upravljački program 8x DVD-ROM pogon Im 'težak to trčanje Internet na moj laptop, s: 1GB RAM INTEL Centrino MOBILE ocijenjeno AT 2,54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express chipset obitelji, 128MB DVD-ROM pogon ako mislite da je video driver, je li bilo koji način mogu ažurirati to? gledajući zahtjevima, ova igra izgleda slično kao Doom 3, i ja mogao pokrenuti Doom 3 bez problema na ovaj laptop. Što da li vi misliti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're neće biti u mogućnosti to trčanje na vašem Zaborav setup, čak i na niskoj razini. The "minimalne uvjete" koji su navedeni na igrama kutije su apsolutni minimum potreban da biste dobili u igri za učitavanje. Ovo umjetno širi tržište za kupce, stvaranje većeg profita za branse. To je vrlo ciničan pokussaj con'ing narod u kupnji proizvoda. The GPU imate je integrirani chipset (koje ne možete ažurirati) nije posvećena kartice. Također jede ovan u vaš sistem, što znači da imate manje za pokretanje igre. Igra ima drugi motor za Doom3, to je vrlo intenzivna i vrlo grafičke zahtijeva pridijeljeni GPU izvoditi na goli minimum detalja / frame rates.
|
| |||
| |||
| Bio sam zapravo u stanju naći izgovor, jer svatko tko ima sličnih problema, ima website zvan oldblivion.com a tu je preuzimanje koje mi omogućuje da pokrenete igru. To klanicama puno vizualne efekte, ali mislim da se isplati. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Lijepo učinili. Im 'gonna imati radoznao u to.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nadogradnja prijenosnih računala također su jako teško:)
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Veliki problemi s mojim Geforce 7300LE Graphics Card | The revolver | Graphics Cards & Monitors | 2 | 18. ožujak 2009 11:26 |
| Problemi s EN6200TC512 ASUS Grafička kartica ... očajna za pomoć | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitors | 3 | 25. Ruj 2008 09:00 |
| Grafike kartice / monitora problemi | Lone500 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18 siječanj 2008 17:02 |
| Game / Grafike problem - Molimo za pomoć! | Kyle | PC & konzole Igre | 3 | 7. studeni 2007 14:44 |
| Thread Tools | |
| |