![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, ez az első post az oldalon, és én nem tudom, túl sokat a gépen. Nemrég vettem Oblivion a számítógépet, és tudom telepíteni a finom, de mikor került be a CD-t, és nyomja meg a "Play" egy kis képernyő, hogy a cím jön be, a cím képernyő eltűnik, és egy kis doboz a sarokban , hanem mint 3 mp-én kap a Microsoft error message "A program hibát észlelt, ezért leáll." Elolvastam a post körülbelül minimum követelményeket, de azt hiszem, meghaladja őket minden területén, kivéve talán az én videó vezérlő. A játékhoz szükséges: 512 MB RAM 2.0 GHz Pentium 4 vagy ezzel egyenértékű PROCESSZOR 128 MB DIRECTX3D ÖSSZEEGYEZTETHETŐ DRIVER 8X DVD-ROM meghajtó Próbálom futtatni az én laptop, az: 1GB RAM Intel Centrino MOBILKÉSZÜLÉK RATED AT 2,54 GHZ Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express lapkakészlet család, 128MB DVD-ROM meghajtó Ha úgy gondolja, hogy ez a videó vezérlő, van-e bármilyen módon tudom frissíteni? néztem meg a követelményeknek, ez a játék hasonló a Doom 3, és tudtam futni DOOM 3-val nem probléma ezzel laptop. Ön mit gondol? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön nem lesz képes futtatni Oblivion be a beállítás, még alacsony. A "minimumkövetelmények", hogy a felsorolt játékok dobozok az feltétlenül szükséges, hogy a játék betöltésére. Ez a mesterségesen szélesedik a piacon a vevők, ami nagyobb profitot a döntéshozóknak. Ez egy nagyon cinikus kísérlet con'ing embereket vásárolnak termékeket. A GPU van egy integrált chipset (amit nem upgrade) ez nem egy külön kártya. Meg is eszi a RAM-a rendszer, ami még kevesebb futtatni a játékot. A játéknak van egy másik motor Doom3, ez nagyon igényes grafikával, és előírja a dedikált GPU futtatni a csupasz minimális részletek / frame rates.
|
| |||
| |||
| Én valójában képes megtalálni a kiskaput, hogy bárki, aki hasonló problémái, van egy honlap nevezett oldblivion.com van letölteni, amely lehetővé teszi, hogy fut a játék. Ez sok áldozatot a vizuális hatásokat, de azt hiszem, megéri. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nagyszerû volt. Én is kíváncsi e.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upgrading laptop is elég nehéz:)
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új Grafikus kártya - Jelenlegi Card = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Grafikus kártyák és monitorok | 9 | 5. augusztus 2009 08:44 |
| Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya | A Revolver | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 11:26 |
| Problémák a EN6200TC512 ASUS Grafikus kártya ... Desperate for help | I Love Ivan | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 25. Szeptember 2008 09:00 |
| Grafikus kártya / monitor problémák | Lone500 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Játék / Graphics probléma - Segítsetek kérlek! | kyle | PC és konzol játékok | 3 | 7. november 2007 14:44 |
| Téma eszközök | |
| |