פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

משחק בעיות, להאמין שהדבר את כרטיס המסך

Reply

שרשרת כלים
Old 13 דצמבר 2007, 17:01
קבוצת חברות חדשות

Default משחק בעיות, להאמין שהדבר את כרטיס המסך

היי כולם, זה ההודעה הראשונה שלי באתר, ואני גם לא יודע הרבה על מחשבים. אני קניתי לאחרונה שכחה את המחשב, ואני יכול להתקין את זה בסדר, אבל כאשר אני להכניס את התקליטור ופגע את "Play" על המסך הקטן, כי אבא שם למעלה, את כותרת המסך ואת נעלמת לקבל קצת תיבת הפינה אבל כמו ב 3 שניות אני מקבל הודעת שגיאה של מיקרוסופט "התוכנית נתקל בשגיאה ועליו להיסגר." קראתי את ההודעה בנושא דרישות הסף, אבל אני חושב שאני יעלה אותם בכל היבט עם אולי מלבד הוידאו שלי הנהג.

המשחק מחייב:
512 MB RAM
2.0 GHz Pentium 4 או שווה ערך מעבד
128 MB DIRECTX3D מנהל התקן תואם
8X DVD ROM DRIVE

אני מנסה להפעיל אותו על הנייד שלי, עם:
1GB RAM
INTEL CENTRINO ניידים מדורגים AT 2.54 GHz
Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML אקספרס שבבים המשפחה, 128MB
ה-DVD

אם אתה חושב שזה הווידאו הנהג, האם יש דרך שאוכל לעדכן את זה? מסתכל על הדרישות, זה משחק דומה אבדון 3, ואני יכול להפעיל אבדון 3 ללא בעיות על הנייד. מה אתה חושב?
Old 14 דצמבר 2007, 00:14
קבוצת תורמים

אתה לא הולך להיות מסוגל להפעיל את תוכנית ההתקנה על שכחה, אפילו נמוך.

את "דרישות מינימום" המופיעות על תיבות הם משחקים המוחלטת למינימום הנדרש כדי להשיג את המשחק כדי לטעון. זה מלאכותי widens השוק עבור הקונים, ליצור רווחים גדולים יותר עבור לקובעי. זה מאוד ציני ניסיון con'ing אנשים לקנות מוצרים.

יש לך את gpu היא משולבת שבבים (אשר לא ניתן לשדרג) זה לא כרטיס ייעודי. הוא גם אוכל ראם לתוך המערכת שלך, כלומר יש לך פחות כדי להפעיל את המשחק.

המשחק בעל מנוע Doom3 שונים, זה מאוד מאוד אינטנסיבית ומחייבת גרפי ייעודי gpu לרוץ לעבר חשופים המינימום פרטי / מסגרת יומיים.

-Kanoakavirus

המערכת שלי: Zoomy

מעבד (ים):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
לוח האם:
ASUS P5K Premium
זיכרון RAM:
2GB Dominator 8500
כרטיס מסך (S):
BFG 8800GT
כרטיס קול:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
שלוחה 3.35TB אחסון. 2TB int אחסון
כונן אופטי (S):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Cooling:
AC7
רשת / אינטרנט:
צג (S):
245B, 931B (Samsung)
מערכת הפעלה (S):
Vista 32P
Old 14 דצמבר 2007, 07:46
קבוצת חברות חדשות

למעשה הייתי יכול למצוא פרצה, היא עבור כל מי שיש בעיות דומות, יש אתר שנקרא oldblivion.com ויש להוריד המאפשר לי להפעיל את המשחק. זה הרבה קורבנות של אפקטים חזותיים, אבל אני חושב שזה שווה את זה.
Old 14 דצמבר 2007, 07:56
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jakobi2006 View Post
למעשה הייתי יכול למצוא פרצה, היא עבור כל מי שיש בעיות דומות, יש אתר שנקרא oldblivion.com ויש להוריד המאפשר לי להפעיל את המשחק. זה הרבה קורבנות של אפקטים חזותיים, אבל אני חושב שזה שווה את זה.
באמת?

יפה עשית.

אני הולך להיות באותו חטמני.

-Kanoakavirus
Old 14 דצמבר 2007, 08:24
קבוצת תורמים

שדרוג של מחשבים ניידים הם גם די קשה:)

המערכת שלי: אישית בנויה v1.2

מעבד (ים):
אינטר Dual Core E2160@3.02Ghz
לוח האם:
ASUS P5PL2-E
זיכרון RAM:
2 x 1GB DDR2 533Mhz PC4200
כרטיס מסך (S):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB SATA HDD
כונן אופטי (S):
LG-DVD-ROM ו-DVD LiteOn 20x-RW
Case / PSU:
Cooler Master מקרה ו ANTEC PSU
Cooling:
2x ANTEC Fans
רשת / אינטרנט:
BT Broadband
צג (S):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
מערכת הפעלה (S):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 כרטיסי מסך & Monitors 9 ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44
ביג בעיות Geforce 7300LE שלי עם כרטיס מסך את תופי כרטיסי מסך & Monitors 2 18 מרץ 2009 11:26
בעיות עם כרטיס מסך ASUS EN6200TC512 ... נואשת לעזרה אני אוהב איבן כרטיסי מסך & Monitors 3 25 ספטמבר 2008 09:00
כרטיס המסך / לפקח בעיות Lone500 כרטיסי מסך & Monitors 8 18 ינואר 2008 17:02
משחק / גרפיקה בעיה - עזרה בבקשה! קייל PC & קונסולת משחקים 3 7 נובמבר 2007 14:44
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.