![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, tai mano pirmas pranešimas apie svetainę, o aš nežinau per daug apie kompiuterius. Aš neseniai nusipirkau Oblivion už kompiuterį ir galėčiau jį įdiegti baudas, bet kai aš įdėti į CD ir spausti "Play" dėl mažai pavadinimas ekraną, kuris pasirodo, pavadinimas ekrane dingsta ir gauti šiek tiek lauke kampas , bet kaip 3 sekundes gaunu klaidos pranešimą "Microsoft" programa aptiko klaidą ir reikia uždaryti ". Aš perskaičiau apie minimalius reikalavimus paštu, bet aš manau, kaip jas gal kas su savo vaizdo adapterio tvarkyklę, išskyrus aspektas. Žaidimas reikalauja: 512 MB RAM 2,0 GHz Pentium 4 arba jo atitikmuo PROCESORIUS 128 MB DIRECTX3D suderinamą tvarkyklę 8X DVD-ROM DRIVE Bandau paleisti mano nešiojamas, su: 1GB RAM Intel Centrino Mobile įvertintas 2,54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express šeima, 128MB DVD-ROM Jei manote, kad tai vaizdo tvarkyklės, ar yra kokiu nors būdu aš galiu jį atnaujinti? Pažvelgus į reikalavimus, šis žaidimas yra panašus į Doom 3, ir aš galėčiau paleisti Doom 3 jokios informacijos apie šio nešiojamas problemų. Ką manote? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're not going to galima paleisti Oblivion jūsų konfigūracijos, net mažai. "Minimalių reikalavimų", kad būtų įtrauktos į žaidynių dėžės absoliutus minimumas, reikalingas gauti žaidimo apkrova. Tai dirbtinai išplečia rinką, pirkėjus, sukurti didesnį pelną kūrėjams. Tai labai ciniškas mėginimas con'ing žmonių perka produktus. GPU jums yra integruotų mikroschemų rinkinio (kurios negalima naujinti) ji nėra speciali kortelė. Jis taip pat valgo į jūsų RAM, tai reiškia turite mažiau paleisti žaidimą. Žaidimas yra skirtingose variklio Doom3, tai labai labai daug vaizdinių elementų ir reikalauja skirta GPU veikti ne minimumo informaciją / Frame normos.
|
| |||
| |||
| Aš iš tikrųjų buvo galima rasti spragų, tiems, kurie yra panašaus bėdų yra tinklalapį, pavadintą oldblivion.com ir yra programa, kuri leidžia man paleisti žaidimą. Tai aukos iš vizualių efektų daug, bet manau pabandyti verta. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Gražiai padaryta. I'm gonna turi tuo smalsus.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nešiojamųjų kompiuterių modernizavimas taip pat yra gana sunku:)
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Didelės problemos su Mano GeForce 7300LE Graphics Card | Revolver | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Kovas 18, 2009 11:26 |
| Problemos su ASUS EN6200TC512 Graphics Card ... desperate for Help | Myliu Neringa | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 25 rugsėjis 2008 09:00 |
| Graphics card / monitoriaus problemos | Lone500 | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | 18 sausis 2008 17:02 |
| Žaidimo grafika / problema - Help please! | Kyle | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 7 lapkritis 2007 14:44 |
| Temos įrankiai | |
| |