![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi all, šis ir mans pirmais pastu uz vietas, un es nezinu pārāk daudz par datoriem. Es nesen nopirka Oblivion uz PC, un es varu instalēt naudas sodu, bet, ja man ir cd un nospiediet "play" par maz nosaukums ekrāns, pops up, virsraksts ekrāna pazūd, un mazā kastīte iedēstīt stūra , bet, tāpat kā 3 sekundes, man microsoft kļūdas paziņojums "programma ir radušās kļūdas, un ir tuvu." Es izlasīju pastu par obligātajām prasībām, bet es domāju pārsniegt tos katru aspektu ar varbūt izņemot manu video draiveri. Spēle nepieciešams: 512 Mb RAM 2.0 GHz Pentium 4 vai līdzvērtīgs PROCESSOR 128 MB DIRECTX3D COMPATIBLE DRIVER 8X DVD ROM DRIVE Es mēģinu palaist to manu portatīvo datoru, ar: 1GB RAM Intel Centrino MOBILE novērtētas ar 2,54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset ģimeni, 128MB DVD-ROM DRIVE ja jūs domājat, tas ir video draiveris, vai ir jebkādā veidā es varu atjaunināt? looking at prasībām, šī spēle izskatās līdzīgi 3 posts, un es varētu palaist Doom 3 vairs nav šīs klēpjdators problēmas. What do you think? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs esat nebūs braukt Oblivion jūsu uzstādījumam, pat zema. "Minimālās prasības", kas ir minēti spēles kastes ir absolūtais minimums, lai saņemtu spēli ielādēt. Šī mākslīgi paplašina tirgu, pircējiem, radot lielāku peļņu veidotājiem. Tas ir ļoti cinisks mēģinājums con'ing cilvēku pērk preces. GPU Jums ir integrēta mikroshēma (kas jūs nevar jaunināt) tā nav veltīta karti. Tas arī ēd jūsu sistēmā ram, kas nozīmē, jums ir mazāk palaist spēli. Spēle ir dažādi motora Doom3, tas ir ļoti ļoti grafika intensīvs un prasa īpašu GPU braukt ar absolūtu minimumu, detaļas / rāmis likmes.
|
| |||
| |||
| Es patiešām spēj atrast nepilnības, ikvienam, kas ir tiem līdzīgu nepatikšanām, ir tīmekļa vietni ar nosaukumu oldblivion.com un ir lejupielāde, kas man ļauj vadīt spēli. Tā upurus daudz vizuālo efektu, bet es domāju, ka tas ir tā vērts. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Labi darīts. I'm gonna ir nosey tajā.
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Upgrading laptops ir diezgan grūti:)
|
| Bookmarks |