![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, jest to mój pierwszy post na miejscu, a nie wiem zbyt wiele o komputerach. Niedawno kupił Oblivion na PC i mogę zainstalować go dobrze, ale kiedy i umieszczone w cd i kliknij przycisk "Play" na ekranie, że niewiele tytuł wyskakuje, tytuł ekranu znika i trochę pola w rogu , ale podobnie jak w 3 sekundy i uzyskać Microsoft komunikat "program napotkał błąd i musi zostać zamknięty." I przeczytać post o minimalne wymagania, ale myślę, że może je w każdym aspekcie może z wyjątkiem mojego sterownika wideo. Gra wymaga: 512 MB RAM 2,0 GHz Pentium 4 lub równoważnej PROCESSOR 128 MB DIRECTX3D zgodny sterownik 8X DVD ROM Próbuję uruchomić go na moim laptopie, z: 1GB RAM Intel Centrino MOBILNE RATED AT 2,54 GHZ Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset rodziny, 128MB DVD-ROM Jeśli sądzisz, że jest to sterownik wideo, istnieje jakikolwiek sposób mogę go zaktualizować? Patrząc na wymagania, ta gra wygląda podobnie do DOOM 3, i będę mógł uruchomić Doom 3 bez problemów, w tym laptopa. Co sądzisz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| You're nie będzie w stanie uruchomić Oblivion w konfiguracji, nawet na niskim poziomie. "Minimalnych wymogów", które są notowane na pola gry są absolutne minimum potrzebne do gry na obciążenia. Ten sztucznie poszerza rynek dla kupujących, tworząc większe zyski dla decydentów. Jest to bardzo cyniczny próba con'ing ludzi do kupowania produktów. W GPU masz to zintegrowany chipset (których nie można uaktualnić) nie jest dedykowany karty. Zjada ona również w systemie pamięci RAM, co oznacza, że masz mniej do uruchomienia gry. Gra ma inny silnik Doom3, to bardzo intensywne i grafiki wymaga dedykowanego procesora graficznego, aby uruchomić na minimum szczegóły / klatek.
|
| |||
| |||
| I faktycznie nie był w stanie znaleźć lukę, dla każdego, kto ma podobne problemy, jest na stronie internetowej o nazwie oldblivion.com i nie jest do pobrania, który pozwala na uruchomienie gry. Jest wiele ofiar z efektami wizualnymi, ale myślę, że warto. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Nicely done. I'm gonna ma nosey na to.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktualizacja laptopów są dość trudne:)