menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Herné problémy, veríme, že je grafická karta

Reply

Thread Tools
Old 13.prosince 2007, 17:01
Nový člen skupiny

Default Herné problémy, veríme, že je grafická karta

Ahoj všetkým, toto je môj prvý post na mieste, a nevím, moc o počítačoch. Nedávno som kúpil zabudnutia pre PC, a môžem ju nainštalovať v pohode, ale keď som v cd a kliknúť na "play" na trochu názvom obrazovky uvidíte, že sa názov obrazovky zmizne a dostanete malý rámček v rohu , ale v podobnej 3 sekundy získať i Microsoft sa zobrazí chybové hlásenie "programu došlo k chybe a je potrebné ju zavrieť." Čítal som na miesto o minimálnych požiadavkách, ale myslím, že aj vyššie ako je vo všetkých ohľadoch s výnimkou snáď môj video ovládač.

Hra vyžaduje:
512 Mb RAM
2,0 GHz Pentium 4 alebo ekvivalentný procesor
128 MB DIRECTX3D KOMPATIBILNÉ DRIVER
8X DVD ROM

I'm pokúša spustiť na mojom notebooku s:
1GB RAM
Intel Centrino MOBILNÉ dimenzované na 2.54 GHz
Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Čipová rodiny, 128megabajt
DVD-ROM

Ak si myslíte, že sa jedná o ovládač, je nejaký spôsob, ako môžem aktualizovať? pozrieme na požiadavky, táto hra vyzerá podobne ako Doom 3, a ja som mohol plynúť Doom 3 bez problémov na tomto notebooku. Čo si myslíte?
Old 14.prosince 2007, 00:14
Darcu Skupina

Nieste bude schopný bežať zabudnutia na vaše nastavenia, dokonca aj na nízkej úrovni.

"Minimálne požiadavky", ktoré sú uvedené na hry boxy sú absolútne minimum, potrebné na získanie hra sa načítava. Toto umelo rozširuje trh pre kupujúcich, vytváranie väčších ziskov pre tvorcov. Je to veľmi cynický pokus con'ing ľudí na nákup výrobkov.

Na GPU ste je integrovaný čipset (čo nemožno upgrade) nie je špecializovanou kartu. Tiež jej do vášho systému barana, čo znamená, máte menej spustiť hru.

Hra má iný motor Doom3, je to veľmi náročná grafika a vyžaduje špecializované GPU bežať na minimum informácií / rám sadzieb.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 14.prosince 2007, 07:46
Nový člen skupiny

Bol som naozaj schopný nájsť medzeru, aby každý, kto má podobné problémy, je internetová stránka s názvom oldblivion.com a je k stiahnutiu, ktoré mi umožňuje spúšťať hry. Je obetuje veľa vizuálnych efektov, ale myslím, že stojí to za to.
Old 14.prosince 2007, 07:56
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal jakobi2006 View Post
Bol som naozaj schopný nájsť medzeru, aby každý, kto má podobné problémy, je internetová stránka s názvom oldblivion.com a je k stiahnutiu, ktoré mi umožňuje spúšťať hry. Je obetuje veľa vizuálnych efektov, ale myslím, že stojí to za to.
Naozaj?

Nicely done.

Budem mať na to zvedavý.

-Kanoakavirus
Old 14.prosince 2007, 08:24
Darcu Skupina

Aktualizácia notebookov sú tiež dosť ťažké:)

Môj systém: Vlastné zástavba v1.2

Processor (s):
Duálny Inter Core E2160@3.02Ghz
Základná doska:
Asus P5PL2-E
Pamäť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chladenie:
2x Antec Fans
Sieť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Graphics Cards & Monitory 9 5. augusta 2009 08:44
Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty Revolver Graphics Cards & Monitory 2 18. marca 2009 11:26
Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických kariet ... zúfalo Pomoc I Love Ivan Graphics Cards & Monitory 3 25. September 2008 09:00
Grafické karty / sledovať problémy Lone500 Graphics Cards & Monitory 8 18. január 2008 17:02
Hra / grafika problém - Pomôžte, prosím! Kyle PC a herné konzoly 3 7. november 2007 14:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.