![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, toto je môj prvý post na mieste, a nevím, moc o počítačoch. Nedávno som kúpil zabudnutia pre PC, a môžem ju nainštalovať v pohode, ale keď som v cd a kliknúť na "play" na trochu názvom obrazovky uvidíte, že sa názov obrazovky zmizne a dostanete malý rámček v rohu , ale v podobnej 3 sekundy získať i Microsoft sa zobrazí chybové hlásenie "programu došlo k chybe a je potrebné ju zavrieť." Čítal som na miesto o minimálnych požiadavkách, ale myslím, že aj vyššie ako je vo všetkých ohľadoch s výnimkou snáď môj video ovládač. Hra vyžaduje: 512 Mb RAM 2,0 GHz Pentium 4 alebo ekvivalentný procesor 128 MB DIRECTX3D KOMPATIBILNÉ DRIVER 8X DVD ROM I'm pokúša spustiť na mojom notebooku s: 1GB RAM Intel Centrino MOBILNÉ dimenzované na 2.54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Čipová rodiny, 128megabajt DVD-ROM Ak si myslíte, že sa jedná o ovládač, je nejaký spôsob, ako môžem aktualizovať? pozrieme na požiadavky, táto hra vyzerá podobne ako Doom 3, a ja som mohol plynúť Doom 3 bez problémov na tomto notebooku. Čo si myslíte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nieste bude schopný bežať zabudnutia na vaše nastavenia, dokonca aj na nízkej úrovni. "Minimálne požiadavky", ktoré sú uvedené na hry boxy sú absolútne minimum, potrebné na získanie hra sa načítava. Toto umelo rozširuje trh pre kupujúcich, vytváranie väčších ziskov pre tvorcov. Je to veľmi cynický pokus con'ing ľudí na nákup výrobkov. Na GPU ste je integrovaný čipset (čo nemožno upgrade) nie je špecializovanou kartu. Tiež jej do vášho systému barana, čo znamená, máte menej spustiť hru. Hra má iný motor Doom3, je to veľmi náročná grafika a vyžaduje špecializované GPU bežať na minimum informácií / rám sadzieb.
|
| |||
| |||
| Bol som naozaj schopný nájsť medzeru, aby každý, kto má podobné problémy, je internetová stránka s názvom oldblivion.com a je k stiahnutiu, ktoré mi umožňuje spúšťať hry. Je obetuje veľa vizuálnych efektov, ale myslím, že stojí to za to. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nicely done. Budem mať na to zvedavý.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aktualizácia notebookov sú tiež dosť ťažké:)
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Veľké problémy s mojím Geforce 7300LE Grafické karty | Revolver | Graphics Cards & Monitory | 2 | 18. marca 2009 11:26 |
| Problémy s ASUS EN6200TC512 grafických kariet ... zúfalo Pomoc | I Love Ivan | Graphics Cards & Monitory | 3 | 25. September 2008 09:00 |
| Grafické karty / sledovať problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Hra / grafika problém - Pomôžte, prosím! | Kyle | PC a herné konzoly | 3 | 7. november 2007 14:44 |
| Thread Tools | |
| |