мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Гаме проблема, верујем да је то графичком картицом

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Нов 2007, 17:01
Нови члан групе

Здраво свима, ово је мој први пост на страници, а не знам превише о рачунарима. Недавно сам купио Заборав за ПЦ, а не могу да га инсталирате у реду, али када сам ставио у цд и притисните "играти" на мало више екран који попс горе, наслов екрану нестаје и добити малу кутију у углу , али као што у 3 секунде добијем Мицрософт поруку о грешци "програм је наишао на грешку и мора да се затвори." Прочитала сам пост о минималним захтевима, али ја мислим да их прелази у сваком погледу, можда са изузетком мој видео дривер.

Игра захтева:
512 МБ РАМ
2,0 ГХз Пентиум 4 процесор или слично
128 МБ ДИРЕЦТКС3Д компатибилан управљачки програм
8кс ДВД-РОМ диск јединицу

Им 'тежак за трчање то на мој лаптоп, са:
1ГБ РАМ
ИНТЕЛ Центрино Мобиле оцијењено АТ 2,54 ГХз
Мобиле Интел (Р) 82915ГМ/ГМС/910ГМЛ Експресс цхипсет породице, 128МБ
ДВД-РОМ диск јединицу

ако мислите да је видео дривер, је ли било који начин могу модернизирати то? гледајући захтевима, ова игра изгледа слично као Доом 3, и ја могао покренути Доом 3 без проблема на овај лаптоп. Шта чинити те мислити?
Old 14. Нов 2007, 00:14
Донаторска Група

Ыоу'ре неће бити у могућности да тече на вашем Заборав сетуп, чак и на ниском нивоу.

Тхе "минималне услове" који су наведени на играма кутије су апсолутни минимум потребан да бисте добили у игри за отпремање. Ово вештачки шири тржиште за купце, стварање већег профита за бранше. То је врло циничан покуссај цон'инг народ у куповини производа.

Тхе ГПУ имате је интегрисани цхипсет (које не можете да ажурирате) није посвећена картице. Такође једе ован у ваш систем, што значи да имате мање за покретање игре.

Игра има други мотор за Доом3, то је врло интензивна и врло графичке захтева придијељени ГПУ изводити на голи минимум детаља / фраме ратес.

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 14. Нов 2007, 07:46
Нови члан групе

Био сам заправо у стању наћи изговор, јер свако ко има сличних проблема, има уебсите назван олдбливион.цом а ту је преузимање које ми омогућава да покренете игру. То кланицама пуно визуелне ефекте, али мислим да се исплати.
Old 14. Нов 2007, 07:56
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы јакоби2006 View Post
Био сам заправо у стању наћи изговор, јер свако ко има сличних проблема, има уебсите назван олдбливион.цом а ту је преузимање које ми омогућава да покренете игру. То кланицама пуно визуелне ефекте, али мислим да се исплати.
Стварно?

Лијепо урадили.

Им 'гонна имати радознало у то.

-Каноакавирус
Old 14. Нов 2007, 08:24
Донаторска Група

Надоградња преносних рачунара такође су јако тешко:)

Мы Сыстем: Прилагођени Буилт в1.2

Процесор (и):
Интер Дуал Цоре Е2160@3.02Гхз
Матичне плоче:
Асус П5ПЛ2-Е
РАМ меморија:
2 кс 1ГБ ДДР2 533Мхз ПЦ4200
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7600ГС 512МБ
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 160ГБ ХДД Сата
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РОМ и ЛитеОн 20кс ДВД-РУ
Цасе / псу:
Мастер и фрижидери Цасе Антец псу
Хлађење:
2кс Антец Обожаватељи
Нетуорк / Интернет:
БТ Броадбанд
Монитор (е):
Самсунг СынцМастер 931цу 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про, Виста Ултимате, Убунту
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц