![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, ово је мој први пост на страници, а не знам превише о рачунарима. Недавно сам купио Заборав за ПЦ, а не могу да га инсталирате у реду, али када сам ставио у цд и притисните "играти" на мало више екран који попс горе, наслов екрану нестаје и добити малу кутију у углу , али као што у 3 секунде добијем Мицрософт поруку о грешци "програм је наишао на грешку и мора да се затвори." Прочитала сам пост о минималним захтевима, али ја мислим да их прелази у сваком погледу, можда са изузетком мој видео дривер. Игра захтева: 512 МБ РАМ 2,0 ГХз Пентиум 4 процесор или слично 128 МБ ДИРЕЦТКС3Д компатибилан управљачки програм 8кс ДВД-РОМ диск јединицу Им 'тежак за трчање то на мој лаптоп, са: 1ГБ РАМ ИНТЕЛ Центрино Мобиле оцијењено АТ 2,54 ГХз Мобиле Интел (Р) 82915ГМ/ГМС/910ГМЛ Експресс цхипсет породице, 128МБ ДВД-РОМ диск јединицу ако мислите да је видео дривер, је ли било који начин могу модернизирати то? гледајући захтевима, ова игра изгледа слично као Доом 3, и ја могао покренути Доом 3 без проблема на овај лаптоп. Шта чинити те мислити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыоу'ре неће бити у могућности да тече на вашем Заборав сетуп, чак и на ниском нивоу. Тхе "минималне услове" који су наведени на играма кутије су апсолутни минимум потребан да бисте добили у игри за отпремање. Ово вештачки шири тржиште за купце, стварање већег профита за бранше. То је врло циничан покуссај цон'инг народ у куповини производа. Тхе ГПУ имате је интегрисани цхипсет (које не можете да ажурирате) није посвећена картице. Такође једе ован у ваш систем, што значи да имате мање за покретање игре. Игра има други мотор за Доом3, то је врло интензивна и врло графичке захтева придијељени ГПУ изводити на голи минимум детаља / фраме ратес.
|
| |||
| |||
| Био сам заправо у стању наћи изговор, јер свако ко има сличних проблема, има уебсите назван олдбливион.цом а ту је преузимање које ми омогућава да покренете игру. То кланицама пуно визуелне ефекте, али мислим да се исплати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Лијепо урадили. Им 'гонна имати радознало у то.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Надоградња преносних рачунара такође су јако тешко:)