az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Oyun sıkıntıları, bu grafik kartı olduğuna inanıyoruz

Reply

Konu Araçları
Old 13 Aralık 2007, 17:01
Yeni Üye Grubu

Merhabalar, bu sitede benim ilk yazı, ve çok fazla bilgisayar hakkında bilmiyorum. Kısa bir PC için Oblivion aldım ve yükleyebilirsiniz, ama para cezası ne zaman i koymak cd ve açılan küçük bir başlık ekranında "oynayarak" hit, başlık ekran kaybolur ve bir köşesinde küçük bir kutuya almak , ancak 3 saniye i Microsoft hata mesajı "programı almak bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor." Ben minimum gereksinimleri hakkında yazı okumak, ama i Video sürücüsünün belki hariç her açıdan bunları aşmak düşünüyorum.

Oyun gerektirir:
512 MB RAM
2,0 GHz Pentium 4 veya eşdeğer İşlemci
128 MB DIRECTX3D uyumlu bir sürücü
8X DVD ROM Sürücü

Ben laptopunda yayınlanmasının ile çalışıyorum:
1GB RAM
Intel Centrino CEP RATED AT 2,54 GHz
Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset ailesi, 128MB
DVD-ROM Sürücü

Eğer video sürücü olarak görmüyorum, orada herhangi bir şekilde i güncelleyebilirsiniz nedir? gereklerine bakarak, bu oyun DOOM 3 benzer ve bu dizüstü bilgisayar üzerinde herhangi bir sorun ile DOOM 3 çalışabilir. Ne düşünüyorsun??
Old 14 Aralık 2007, 00:14
Bağış Grubu

Kendi kurulum üzerinde Oblivion çalıştırmak için, daha düşük devam ediniz.

Bu oyun kutuları listelenen verilen "minimum gereksinimleri" mutlak asgari yük için oyun almak için gereklidir. Bu yapay alıcılar için, yapımcıları için büyük karlar yaratmak pazar genişletmektedir. Bu ürünleri satın insanları con'ing bir çok alaycı girişimi's.

Size olan GPU entegre bir yongatakımının (size) bir özel kart değil bu yükseltme değildir. Ayrıca sistem RAM'e, bu oyunu çalıştırmak için daha az olması anlamına yiyor.

Oyun, bu çok çok grafik yoğun Doom3 farklı bir motor ve çıplak asgari details çalıştırmak için özel bir GPU / kare oranları gerektirir.

-Kanoakavirus

Benim Sistemi: Zoomy

İşlemci (ler):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Anakart:
Asus P5K Premium
RAM hafıza:
2GB Dominator 8500
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GT
Ses Kartı:
Xfi Extremegamer
Sabit Disk (ler):
3.35TB dahili depolama. 2TB int depolama
Optik Sürücü (ler):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Soğutma:
AC7
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Monitör (ler):
245B, 931B (Samsung)
İşletim Sistemi (ler):
Vista 32P
Old 14 Aralık 2007, 07:46
Yeni Üye Grubu

Aslında, kim benzer sorun yaşayan herkes için bir kaçamak bulabildim, bir web sitesi adı oldblivion.com ve bana oyun çalıştırmak sağlar indirme olmasıdır. Bu görsel efektler bir sürü insan, ama buna değer olduğunu düşünüyorum.
Old 14 Aralık 2007, 07:56
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by jakobi2006 View Post
Aslında, kim benzer sorun yaşayan herkes için bir kaçamak bulabildim, bir web sitesi adı oldblivion.com ve bana oyun çalıştırmak sağlar indirme olmasıdır. Bu görsel efektler bir sürü insan, ama buna değer olduğunu düşünüyorum.
Gerçekten mi?

Nicely yapılır.

O bir meraklı olacak yaşıyorum.

-Kanoakavirus
Old 14 Aralık 2007, 08:24
Bağış Grubu

Yükseltme dizüstü bilgisayarlar da oldukça zor:)

Benim Sistemi: Özel v1.2 Dahili

İşlemci (ler):
Inter Çift Çekirdekli E2160@3.02Ghz
Anakart:
Asus P5PL2-E
RAM hafıza:
2 x 1GB DDR2 533MHz PC4200
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7600GS 512MB
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optik Sürücü (ler):
LG DVD-ROM ve LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Soğutucu Ana Gövde ve antec PSU
Soğutma:
2x antec Fanlar
Ağ Bağlantısı / İnternet:
BT broadband
Monitör (ler):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından