![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, bu sitede benim ilk yazı, ve çok fazla bilgisayar hakkında bilmiyorum. Kısa bir PC için Oblivion aldım ve yükleyebilirsiniz, ama para cezası ne zaman i koymak cd ve açılan küçük bir başlık ekranında "oynayarak" hit, başlık ekran kaybolur ve bir köşesinde küçük bir kutuya almak , ancak 3 saniye i Microsoft hata mesajı "programı almak bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor." Ben minimum gereksinimleri hakkında yazı okumak, ama i Video sürücüsünün belki hariç her açıdan bunları aşmak düşünüyorum. Oyun gerektirir: 512 MB RAM 2,0 GHz Pentium 4 veya eşdeğer İşlemci 128 MB DIRECTX3D uyumlu bir sürücü 8X DVD ROM Sürücü Ben laptopunda yayınlanmasının ile çalışıyorum: 1GB RAM Intel Centrino CEP RATED AT 2,54 GHz Mobile Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset ailesi, 128MB DVD-ROM Sürücü Eğer video sürücü olarak görmüyorum, orada herhangi bir şekilde i güncelleyebilirsiniz nedir? gereklerine bakarak, bu oyun DOOM 3 benzer ve bu dizüstü bilgisayar üzerinde herhangi bir sorun ile DOOM 3 çalışabilir. Ne düşünüyorsun?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kendi kurulum üzerinde Oblivion çalıştırmak için, daha düşük devam ediniz. Bu oyun kutuları listelenen verilen "minimum gereksinimleri" mutlak asgari yük için oyun almak için gereklidir. Bu yapay alıcılar için, yapımcıları için büyük karlar yaratmak pazar genişletmektedir. Bu ürünleri satın insanları con'ing bir çok alaycı girişimi's. Size olan GPU entegre bir yongatakımının (size) bir özel kart değil bu yükseltme değildir. Ayrıca sistem RAM'e, bu oyunu çalıştırmak için daha az olması anlamına yiyor. Oyun, bu çok çok grafik yoğun Doom3 farklı bir motor ve çıplak asgari details çalıştırmak için özel bir GPU / kare oranları gerektirir.
|
| |||
| |||
| Aslında, kim benzer sorun yaşayan herkes için bir kaçamak bulabildim, bir web sitesi adı oldblivion.com ve bana oyun çalıştırmak sağlar indirme olmasıdır. Bu görsel efektler bir sürü insan, ama buna değer olduğunu düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Nicely yapılır. O bir meraklı olacak yaşıyorum.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yükseltme dizüstü bilgisayarlar da oldukça zor:)