менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Проблеми з грою, думаю, що це відеокарта

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 грудня 2007, 17:01
Нові члени групи

Default Проблеми з грою, думаю, що це відеокарта

Привіт всім, це мій перший пост на сайті, і я не знаю занадто багато про комп'ютери. Нещодавно я купила Oblivion для ПК, і я можу встановити його штрафом, але коли я ставлю в КР і натисніть "пограти" на невеликому екрані назви спливаючому назву екрана зникає, і отримати якусь коробочку в кутку , а в 3 секунди, як я отримую повідомлення про помилку Microsoft "програма виявлена помилка, додаток буде закрито". Я прочитав повідомлення про мінімальні вимоги, але я думаю, що перевищує їх у кожному аспекті з Може бути, за винятком мого відео драйвер.

Гра вимагає:
512 Mb RAM
2,0 ГГц Pentium 4 або еквівалентний процесор
128 МБ DIRECTX3D сумісного драйвера
8X DVD ROM DRIVE

Я намагаюся запустити його на моєму ноутбуці, з:
1GB RAM
Intel Centrino Mobile потужністю 2,54 ГГц
Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset Family, 128MB
DVD-ROM

Якщо ви думаєте, це драйвер відео, чи є чином я можу його відновити? Дивлячись на вимоги, ця гра схожа на DOOM 3, і я зміг запустити DOOM 3 без проблем на цьому ноутбуці. Що ви думаєте?
Old 14 грудня 2007, 00:14
Донор групи

Ви не будете мати можливість запускати Oblivion від налаштувань, навіть на низькому рівні.

"Мінімальні вимоги", які вказані на коробці ігор є абсолютним мінімумом, необхідним, щоб отримати гру для завантаження файлів. Це штучно розширює ринок для покупців, створюючи великий прибуток для керівників. Це дуже цинічна спроба на con'ing людей купувати продукти.

GPU у вас є це інтегрований чіпсет (який ви не можете оновити) не присвячений карті. Він також харчується у вашу систему ОЗУ, тобто у вас менше, щоб запустити гру.

Гра має різні двигун Doom3, це дуже і дуже багато графічних елементів і вимагає спеціального GPU працювати на мінімальному деталі / частоти зміни кадрів.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 14 грудня 2007, 07:46
Нові члени групи

Я був фактично в змозі знайти лазівку для тих, хто відчуває подібні проблеми, є свій сайт oldblivion.com і є завантажити що дає мені можливість запустити гру. Він жертвує багато візуальних ефектів, але я думаю, воно того варте.
Old 14 грудня 2007, 07:56
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав jakobi2006 View Post
Я був фактично в змозі знайти лазівку для тих, хто відчуває подібні проблеми, є свій сайт oldblivion.com і є завантажити що дає мені можливість запустити гру. Він жертвує багато візуальних ефектів, але я думаю, воно того варте.
Правда?

Красиво зроблено.

Я збираюся мати ароматний на це.

-Kanoakavirus
Old 14 грудня 2007, 08:24
Донор групи

Оновлення ноутбуки також досить складно:)

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 anaconda1991 Графічні карти & Монітори 9 5 серпня 2009 08:44
Великі проблеми з моїм обліковим GeForce 7300LE Відеокарта Револьвер Графічні карти & Монітори 2 18 березня 2009 11:26
Проблеми з ASUS EN6200TC512 Відеокарта ... відчайдушно потребував I Love Іван Графічні карти & Монітори 3 25 вересня 2008 09:00
Відеокарта / монітор проблем Lone500 Графічні карти & Монітори 8 18 січня 2008 17:02
Game / Графіка проблема - Допомога будь ласка! Кайл PC & консоль Gaming 3 7 листопада 2007 14:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.