![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, це мій перший пост на сайті, і я не знаю занадто багато про комп'ютери. Нещодавно я купила Oblivion для ПК, і я можу встановити його штрафом, але коли я ставлю в КР і натисніть "пограти" на невеликому екрані назви спливаючому назву екрана зникає, і отримати якусь коробочку в кутку , а в 3 секунди, як я отримую повідомлення про помилку Microsoft "програма виявлена помилка, додаток буде закрито". Я прочитав повідомлення про мінімальні вимоги, але я думаю, що перевищує їх у кожному аспекті з Може бути, за винятком мого відео драйвер. Гра вимагає: 512 Mb RAM 2,0 ГГц Pentium 4 або еквівалентний процесор 128 МБ DIRECTX3D сумісного драйвера 8X DVD ROM DRIVE Я намагаюся запустити його на моєму ноутбуці, з: 1GB RAM Intel Centrino Mobile потужністю 2,54 ГГц Intel (R) 82915GM/GMS/910GML Express Chipset Family, 128MB DVD-ROM Якщо ви думаєте, це драйвер відео, чи є чином я можу його відновити? Дивлячись на вимоги, ця гра схожа на DOOM 3, і я зміг запустити DOOM 3 без проблем на цьому ноутбуці. Що ви думаєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не будете мати можливість запускати Oblivion від налаштувань, навіть на низькому рівні. "Мінімальні вимоги", які вказані на коробці ігор є абсолютним мінімумом, необхідним, щоб отримати гру для завантаження файлів. Це штучно розширює ринок для покупців, створюючи великий прибуток для керівників. Це дуже цинічна спроба на con'ing людей купувати продукти. GPU у вас є це інтегрований чіпсет (який ви не можете оновити) не присвячений карті. Він також харчується у вашу систему ОЗУ, тобто у вас менше, щоб запустити гру. Гра має різні двигун Doom3, це дуже і дуже багато графічних елементів і вимагає спеціального GPU працювати на мінімальному деталі / частоти зміни кадрів.
|
| |||
| |||
| Я був фактично в змозі знайти лазівку для тих, хто відчуває подібні проблеми, є свій сайт oldblivion.com і є завантажити що дає мені можливість запустити гру. Він жертвує багато візуальних ефектів, але я думаю, воно того варте. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Красиво зроблено. Я збираюся мати ароматний на це.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Оновлення ноутбуки також досить складно:)
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Великі проблеми з моїм обліковим GeForce 7300LE Відеокарта | Револьвер | Графічні карти & Монітори | 2 | 18 березня 2009 11:26 |
| Проблеми з ASUS EN6200TC512 Відеокарта ... відчайдушно потребував | I Love Іван | Графічні карти & Монітори | 3 | 25 вересня 2008 09:00 |
| Відеокарта / монітор проблем | Lone500 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 січня 2008 17:02 |
| Game / Графіка проблема - Допомога будь ласка! | Кайл | PC & консоль Gaming | 3 | 7 листопада 2007 14:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |