![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, i když hrají trackmania a jít načíst hru i dostanete hlášení "VAŠE VIDEO USKUTEČNĚNÍM nebylo zjištěno, lavicového bude provedena" tak i stiskněte OK, hra obrazovky přichází až poté dissapeares pak i získat další zprávu řka: "Nepodařilo se načíst Graphics Device USKUTEČNĚNÍM. AUTOMATICKÉ GRAPHICS kvalita může být nedostatečné" Ví někdo, jak vyřešit problém? Thanx |
|
| |||
| |||
| Už jste někdy aktualizovali ovladače GPU? |
|
| |||
| |||
| Ahoj, díky za odpověď a jé úplně aktualizované ovladače pro grafiku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je grafická karta?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| grafická karta je SIS Mirage 3 (sis672 série) |
|
| |||
| |||
| Dobře, že karta je asi tak stará jako Slunce, takže jste si jisti, že je to problém, a ne jen na kartě je příliš nízká na brejle?
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| lol asi je to málo, jeho stejně otravný, proč mít grafickou kartu, pokud ji nelze plně využít |