μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Αγώνες δεν είναι δυνατό να εντοπίσει My Graphics Card

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1 Ιουνίου 2009, 06:38
Μέλος Ομάδα

Default Αγώνες δεν είναι δυνατό να εντοπίσει My Graphics Card

Hi όλα, όταν παίζουν trackmania και πάει να φορτώσει το παιχνίδι έχω ένα μήνυμα που λέει "Your Video ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ δεν έχει βρεθεί, στον πάγκο θα πραγματοποιηθεί", λοιπόν, πατήστε το πλήκτρο ΟΚ, το παιχνίδι της οθόνης εμφανίζεται dissapeares τότε στη συνέχεια να πάρω ένα άλλο μήνυμα λένε "δεν θα ανακτήσετε τα GRAPHICS DEVICE ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ GRAPHICS προϊόν μπορεί να είναι ανεπαρκής", Ξέρει κανείς πώς μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα; Thanx
Old 1 Ιουνίου 2009, 10:01
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ποτέ σας ενημέρωση των οδηγών για την GPU;
Old 1 Ιουνίου 2009, 10:03
Μέλος Ομάδα

Γεια, thanx για την απάντηση και ναι εντελώς την ενημέρωση των οδηγών για τα γραφικά.
Old 1 Ιουνίου 2009, 16:37
Ομάδα Δωρητών

Ποια είναι η κάρτα γραφικών;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 1 Ιουνίου 2009, 17:31
Μέλος Ομάδα

Η κάρτα γραφικών είναι ένα SIS Mirage 3 (sis672 σειρά)
Old 1 Ιουνίου 2009, 18:11
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν, η κάρτα είναι περίπου τόσο παλαιά όσο και η Sun, έτσι είσαι σίγουρος ότι είναι ένα πρόβλημα, και απλά η κάρτα δεν είναι υπερβολικά χαμηλό των προδιαγραφών;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 2 του Ιουνίου 2009, 01:43
Μέλος Ομάδα

lol πιθανώς να είναι χαμηλό, το μόνο ενοχλητικό, γιατί έχουν κάρτα γραφικών αν επίκλισης πλήρως το χρησιμοποιούν
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Παιχνίδια που χρειάζονται υψηλό Κάρτα Γραφικών - Cant find any ryannathans PC & Console Gaming 8 14 Οκτωβρίου 2009 15:12
Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 anaconda1991 Κάρτες Γραφικών & Monitors 9 5 Αυγ 2009 08:44
Δε μπορείτε να βρείτε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα ήχου μου joreel Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 22 Ιουν 2009 08:44
Περίεργο Γραφικά με Αγώνων Coolyxxx Κάρτες Γραφικών & Monitors 25 20η Σεπ 2008 05:42
Βρείτε κάρτα βίντεο Laura Robertson Κάρτες Γραφικών & Monitors 8 21 Απρ 2008 06:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.