![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, kada sam igrati trackmania i idi za učitavanje igre ja dobiti poruka kazivanje "VAŠ VIDEO PERFORMANCE nije pronađena, A Klupa će se" tako i pritisnite OK, igra ekran dolazi do tada dissapeares zatim ja dobiti neku poruku govoreći: "nije pronaći Vaše Graphics UREĐAJ performanse. AUTOMATSKI Graphics KVALITETA može biti Neadekvatno", se bilo tko znati kako to škripac ovaj problem? Thanx |
|
| |||
| |||
| Jeste li ikad obnovili svoje drivere za vaš GPU? |
|
| |||
| |||
| Hi, Hvala za odgovor i da u potpunosti ažurirani upravljački programi za grafiku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja je grafička kartica?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| grafičkom karticom je SIS fatamorgana 3 (sis672 serija) |
|
| |||
| |||
| Pa, da kartica je stara kao oko Sunca, tako da ste sigurni da je to problem i nije samo kartica bude preniska za naočale?
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| lol vjerojatno je niska, samo njegove dosadne, zašto imati grafičkom karticom ako ne mogu u potpunosti koristiti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Igre koje trebaju High Grafička kartica - licemjerje nađi prema Bilo koji | ryannathans | PC & konzole Igre | 8 | 14 listopad 2009 15:12 |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Ne mogu naći pravi driver za moje zvučne kartice | joreel | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 22. lipnja 2009 08:44 |
| Weird Grafika Igre s | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitors | 25 | 20. Ruj 2008 05:42 |
| Pronađi video kartice | Laura Robertson | Graphics Cards & Monitors | 8 | 21. travanj 2008 06:11 |
| Thread Tools | |
| |