![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, כאשר אני משחק trackmania וללכת לטעון את המשחק אני מקבל הודעת אומרת "ביצועי הווידאו שלך לא נמצא, ספסל יבוצעו" אני כל כך לחצו על אישור, המשחק המסך מגיע עד אז dissapeares אז אני מקבל הודעה נוספת אומר "אין אפשרות לאחזר את ביצועי ההתקן הגרפי. אוטומטיים Graphics, האיכות עשוי להיות לא מספיק", מישהו יודע כיצד לתקן את הבעיה? Thanx |
|
| |||
| |||
| האם אי פעם את מנהלי ההתקן המעודכנים שלך GPU? |
|
| |||
| |||
| היי, thanx for the reply לחלוטין ועל כן עדכנה את מנהלי ההתקן של הגרפיקה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהו כרטיס המסך?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| את כרטיס המסך הוא SIS מיראז '3 (sis672 סדרה) |
|
| |||
| |||
| ובכן, זה בערך כל כרטיס ישן כמו השמש, אז אתה בטוח שזה בעיה ופשוט לא הכרטיס להיות נמוך מדי של מפרט?
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| LOL כנראה הוא נמוך, את פשוט מעצבן, למה יש לך כרטיס המסך אם אתה משתמש בו מלא צביעות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| משחקים שצריך כרטיס גרפי גבוהה - Cant find any | ryannathans | PC & קונסולת משחקים | 8 | 14 אוקטובר 2009 15:12 |
| כרטיס מסך חדש - כרטיס האשראי = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | כרטיסי מסך & Monitors | 9 | ה -5 בחודש אוגוסט 2009 08:44 |
| לא ניתן למצוא את מנהל ההתקן הנכון עבור כרטיס הקול שלי | joreel | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 22 יוני 2009 08:44 |
| מוזר משחקים עם גרפיקה | Coolyxxx | כרטיסי מסך & Monitors | 25 | 20 ספטמבר 2008 05:42 |
| מצא כרטיס הווידאו | לורה רוברטסון | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 21st אפריל 2008 06:11 |
| שרשרת כלים | |
| |