![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, when i play TrackMania ir pereiti prie apkrovos žaidimą gaunu pranešimą: "SAVO VIDEO EKSPLOATACINĖS nebuvo rasta, stende bus vykdoma" Aš paspauskite Gerai žaidimas ekrane pasirodo tada dissapeares tada gaunu kitą pranešimą sakydamas: "Nepavyko išpakuoti grafikos įrenginio veikimas. AUTOMATIC GRAPHICS kokybė gali būti nepakankama", Ar kas nors žino kaip išspręsti šią problemą? Thanx |
|
| |||
| |||
| Ar jūs kada nors atnaujinti savo tvarkykles GPU? |
|
| |||
| |||
| Hi, thanx for atsakyti ir yeah visiškai atnaujintas dėl vaizdo tvarkyklės. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra video?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| video korta yra SIS Mirage 3 (sis672 serija) |
|
| |||
| |||
| Na, kad kortelė yra maždaug toks pat senas, kaip saulė, o jūs tikri, kad tai yra problema, ir tik ne kortelė buvo per maža ir specs?
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Lol tikriausiai yra maža, jos tiesiog erzina, kodėl grafikos plokštę Jei negalite iki galo naudotis |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Žaidimai, kurie turi High Graphics Card - Cant rasti | ryannathans | PC & konsolės Žaidimai | 8 | 14 spalis 2009 15:12 |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Nepavyko rasti tinkamą tvarkyklę savo garso korta | joreel | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | Birželis 22, 2009 08:44 |
| Weird Grafika žaidimų | Coolyxxx | Graphics Cards & Monitoriai | 25 | 20 rugsėjis 2008 05:42 |
| Rasti vaizdo plokštė | Laura Robertson | Graphics Cards & Monitoriai | 8 | Balandis 21, 2008 06:11 |
| Temos įrankiai | |
| |