![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hi all, kad es spēlē trackmania un iet ielādēt spēli saņemu ziņojumu, kurā teikts "jūsu video performance nav atrasts, BENCH tiks veikta" so i nospiediet Labi, spēle ekrāna pārādās tad dissapeares tad man citu ziņojumu sakot: "Nevar izgūt jūsu GRAPHICS ierīces darbību. AUTOMATIC GRAPHICS kvalitāte var būt nepietiekams," Vai kāds zina, kā novērst šo problēmu? Thanx
|
|
|
|||
|
|||
|
Vai jūs kādreiz esat atjauninājis savu draiveri, lai varētu GPU?
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi, thanx par atbildi un yeah pilnīgi atjaunināts uz grafikas draiverus.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kas ir grafikas karti?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
grafikas karte ir SIS Mirage 3 (sis672 sērija)
|
|
|
|||
|
|||
|
Labi, ka karte ir apmēram tikpat veca kā Saule, tāpēc jūs esat pārliecināts, ka tā ir problēma, un vienkārši nav karte ir pārāk zems un specs?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
lol, iespējams, ir ar zemu, tā vienkārši kaitinošas, kādēļ grafikas karti, ja Jūs nevar pilnībā izmantot
|