![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, kiedy mogę grać TrackMania i przejdź do ładowania gry i otrzymasz komunikat "YOUR video nie stwierdzono, ławkowego będą wykonywane tak i naciśnij OK, gra ekranie pojawia się wówczas dissapeares następnie mogę uzyskać żadnych wiadomości mówiąc: "Nie można pobrać Graphics Device OSIĄGÓW. AUTOMATYCZNE GRAFIKA jakością są niewystarczające" Czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem? Thanx |
|
| |||
| |||
| Czy kiedykolwiek zaktualizowane sterowniki dla GPU? |
|
| |||
| |||
| Hi, thanx za odpowiedzi i tak w pełni zaktualizowane sterowniki do grafiki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest karta graficzna?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| karty graficznej jest SIS Mirage 3 (sis672 series) |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że karta jest tak stara jak Sun, więc masz pewność, że jest to problem i nie tylko karty jest zbyt niski w specyfikacji?
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| lol prawdopodobnie jest niski, tylko jej irytujące, dlaczego ma karty graficznej, jeśli cant go w pełni wykorzystać |