![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě jsem koupil zbrusu novou AMD x2 duální procesor, zbrusu novou Geforce 8200a desce, což je 585 watt orion napájení, a 2 koncerty z hraní patriot ram. Musel jsem to všechno nainstalované včera, a protože můj počítač by měl být aktualizován, není moje hra spuštěna. Pokaždé, když se pokusila hrát hru dostanu tuto chybovou zprávu: Pozornost Out of Range H: 75.1KHz V: 75.0OHz Pokud se někdo mohl vrhají světlo na některé situace, že by bylo velmi oceňována. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co GFX kartu máte, chyba naznačuje, že nepodporuje rozlišení hry běží na.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Power problém ... no signál .... cpu větrák neustále běží na vysokou rychlost ... | whitty | Obecné Hardware Chat | 4 | 2. ledna 2008 11:52 |
| Signál dosahu, pomozte mi prosím | slipend | Obecné Software Chat | 6 | 23. listopadu 2007 10:06 |
| Moje hi-spec ks běží některé hry pomalu ani na nízké nastavení | aidan2007 | PC a herní konzole | 2 | 17. listopadu 2007 05:52 |
| Need A Největší z řady PC Monitor | Hromovládce | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. října 2007 22:56 |
| Price Range | Ruben | Obecné Hardware Chat | 1 | 23. říjen 2006 02:33 |
| Thread Nástroje | |
| |