![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, μόλις αγόρασα ένα ολοκαίνουργιο x2 AMD επεξεργαστή διπλού πυρήνα, ένα ολοκαίνουργιο Geforce 8200a μητρική πλακέτα, μια Orion 585 watt τροφοδοτικό, και 2 συναυλίες των πατριώτη gaming RAM. Είχα εγκαταστήσει χθες όλα αυτά, και δεδομένου ότι ο υπολογιστής μου θα πρέπει να έχουν αναβαθμιστεί, δεν τρέχει το παιχνίδι μου. Κάθε φορά που προσπαθώ και να παίξετε το παιχνίδι να βρω αυτό το μήνυμα λάθους: Προσοχή OUT OF RANGE H: 75.1KHz V: 75.0OHz Αν κάποιος θα μπορούσε να ρίξει λίγο φως σχετικά με την κατάσταση θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι GFX κάρτα σας, το σφάλμα υποδηλώνει ότι δεν υποστηρίζει το ψήφισμα τα παιχνίδια είναι σε λειτουργία.
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Power μέχρι πρόβλημα ... δεν σήμα .... cpu ανεμιστήρας κρατά που λειτουργούν με μεγάλη ταχύτητα ... | Whitty | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 2η Ιαν 2008 11:52 |
| Signal κατά σειρά, παρακαλώ να με βοηθήσει | slipend | Γενικά Λογισμικό Chat | 6 | 23 Νοε 2007 10:06 |
| My hi-spec PC εκτελεί ορισμένα παιχνίδια αργά ακόμα και σε χαμηλές ρυθμίσεις | aidan2007 | PC & Console Gaming | 2 | 17 Νοε 2007 05:52 |
| Ανάγκη Α κορυφή της σχετικής PC Monitor | Βροντών | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 5 | 3 Οκτ. 2007 22:56 |
| Κλίμακα τιμών | Ρούμπεν | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 02:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |