![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Upravo sam kupio potpuno novi AMD x2 Dual Core procesor, potpuno novi Geforce 8200a matične ploče, a 585 Watt ORION napajanja, a 2 nastupe od patriota gaming ovna. Imao sam sve to jučer instaliran, a od moj računalo je trebalo nadogradit, to je moj ne prikazuju igru. Svaki put JA probati i igrati igru dobivam ovu poruku o pogrešci: Pažnja Izvan raspona H: 75.1KHz V: 75.0OHz Ako itko mogao prolio svjetlo na neke situacije da bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što GFX karticu imate, to ukazuje na grešku ne podržava razlučivost igara radite na.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Power up problem ... nema signala .... CPU fan uspomena trčanje na brzinu ... | whitty | General Hardware Chat | 4 | 2. siječanj 2008 11:52 |
| Signal preko raspona, pomoć mene ugoditi | slipend | Općenito Software Chat | 6 | 23. studeni 2007 10:06 |
| Moj hi-spec PC je pokrenut neke igre i polako na niske postavke | aidan2007 | PC & konzole Igre | 2 | 17. studeni 2007 05:52 |
| Trebam Vrh rasponu PC Monitor | Gromovnik | Graphics Cards & Monitors | 5 | 3. listopad 2007 22:56 |
| Raspon cijena | Ruben | General Hardware Chat | 1 | 23. listopad 2006 02:33 |
| Thread Tools | |
| |