![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, én csak vásárolt egy vadonatúj AMD x2 kétmagos processzor, egy új Geforce 8200a alaplap, egy 585 watt orion tápegység, 2 koncert a hazafi Gaming ram. Már az összes telepített tegnap, és mivel a számítógépet kellett volna korszerűsíteni, hogy nem fut a játékot. Minden alkalommal, amikor megpróbálom a játékot, és én ezt a hibaüzenetet: Figyelem OUT OF RANGE H: 75.1KHz V: 75.0OHz Ha valaki tudna azonban némi fényt a helyzet, hogy ilyesmi ne forduljon elő. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi Gfx kártya van-e, hiba azt sugallja, hogy nem támogatja a felbontás a játék fut at.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózati probléma ... nincs jel .... CPU ventillátor folyton futó nagy sebesség ... | whitty | Általános fémáru Chat | 4 | 2. Jan 2008 11:52 |
| Signal feletti tartományban, kérem, segítsen nekem | slipend | General Chat szoftver | 6 | 23. november 2007 10:06 |
| My hi-spec pc fut néhány játékot lassan is alacsony beállítások | aidan2007 | PC és konzol játékok | 2 | 17. november 2007 05:52 |
| Need a Top of the Range PC monitor | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 3. október 2007 22:56 |
| Ártartomány | Reuben | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 02:33 |
| Téma eszközök | |
| |