![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я тільки що купила новий AMD X2 двоядерний процесор, новий Geforce 8200a платі, 585 ват Оріон харчування і 2 гігабайтами оперативної RAM патріоту гри. Я все це встановлено вчора, і так як мій комп'ютер повинен був підвищений, то не працює моя гра. Кожен раз, коли я намагаюся і гру я отримую повідомлення про помилку: Увага Out Of Range H: 75.1KHz V: 75.0OHz Якщо хто-небудь міг пролити світло на ситуацію, вона буде прийнята з вдячністю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що GFX карта у вас є, помилки пропонує не підтримувати резолюцію ігри працюють на.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Power до проблема ... немає сигналу .... процесорного вентилятора бігає на високій швидкості ... | Уітт | Генеральний обладнання чат | 4 | 2 січня 2008 11:52 |
| Сигналу по діапазону, допоможи мені, будь ласка | slipend | General Software чат | 6 | 23 листопада 2007 10:06 |
| Мій привет-Spec ПК запуску деяких ігор повільно навіть на низьких налаштуваннях | aidan2007 | PC & консоль Gaming | 2 | 17 листопада 2007 05:52 |
| Необхідність верхній частині діапазону монітора комп'ютера | Громовержець | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 жовтня 2007 22:56 |
| Діапазон цін | Рувим | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 02:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |