![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Gateway 838GH и имате Intel 8295G/GV/910 GL Epress чипсет Семеен интегрирана видео карта. Имам инсталиран драйвер, който е Intel 82915G/GV/910 GL Epress чипсет семейството. Проблемът е, че шрифтът е прекалено малък и не може да се коригира. Всичко е малко размита. Но не биха могли да играят игри. Ако премахнете шофьор, всичко се връща към нормалното, но не мога да играя игри. Дънната платка е Intel D915 не мога да понасям и чипсет е Intel i915GL. Какво би могло да бъде проблем, или още по-добре какво съм аз греша? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Портал за изтегляне на драйвер съобщение ниво е 6.14.10.3889, една от Intel сайт 6.14.10.4924 - бихте могли да проверите който актуализиран. В Intel си изтеглите от "графика Intel Media Accelerator драйвер за Windows XP" от линка http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Това борда 3D графики ядрото е наистина, насочени към разумен с изпълнението на Vista Aero, тя не е ли много игри потенциал. Хайде обратно, ако Intel връзката не използвате и някой ще знае какво ще се пуска евтини карти за игра. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Аз вече сте опитвали 6.14.10.3889 аз ще се опитам на 6.14.10.4924. Това са детски игри, които не работят. Те използват, за да отиде до hardrive ми и аз го заменя. От тогава аз просто не могат да намерят най-подходящия драйвер. Между другото аз съм текат XP. Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| Вие може да помисли дали това е просто вашия Контролен панел настройки - при щракване с десния върху работния плот, някъде под Монитор и адаптер. Може би ви текущата конфигурация не е ли на вашия монитор параметри нали? Това си струва да търсиш. |
|
| |||
| |||
| Проблем решен, ти беше прав, че беше на монитора настройки трябваше да коригира пиксела. Не мога да повярвам, че dindn't проверите, че рано. Благодаря за youe помогне, много оценявам. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Видео карта RAM - лаптоп видео карти всмуквам | Елиоинай | Графика на карти & Монитори | 3 | 15 Март 2009 14:49 |
| Искам да използвам моя състав видео карта и ми ъпгрейд на видео картата toget | demon102 | Графика на карти & Монитори | 3 | 2-ро Aug 2008 13:32 |
| Видео карта | blando89 | Графика на карти & Монитори | 11 | 1-во Дек 2007 09:22 |
| Видео карти Помощ | divindavid13 | Графика на карти & Монитори | 11 | 8 октомври 2007 13:15 |
| Коя видео карта? | ChrisInPa | Графика на карти & Монитори | 2 | 10 Авг 2007 12:17 |
| Нишка Инструменти | |
| |