![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám bránu 838GH a mít Intel 8295G/GV/910 GL Epress čipset Rodinný Integrované grafické karty. Nainstaloval jsem ovladač, který je Intel 82915G/GV/910 GL Epress Čipová rodinu. Problém je v tom, že font je příliš malý a nemohou být upraveny. Všechno je trochu nejasný. Ale já jsem mohl hrát hry. Kdybych odebrat ovladač, vše se vrací k normálu, ale nemůžu hrát hry. Základní deska je Intel D915 GAG a Čipset je Intel i915GL. Co může být problém, nebo ještě lépe, co dělám špatně? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gatewaye stáhnout ovladače verze 6.14.10.3889 úrovni, na jedné na Intel stránky 6.14.10.4924 - můžete zkontrolovat, které jste přešli na. Intel si lze stáhnout z "Intel Graphics Media Accelerator Driver pro Windows XP" na odkaz http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Že na palubě grafické jádro 3D je opravdu zaměřené na výkon s rozumnou to Vista Aero, není tu mnoho hracích potenciál. Vrať se, pokud Intel odkazu žádné využití a někdo bude vědět co levnou kartu poběží hry. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Už jsem se pokusil o 6.14.10.3889 budu se snažit na 6.14.10.4924. Tyto děti jsou hry, které nefungují. Jejich použití se do mé hardrive a šel jsem ji nahradila. Od té doby jsem prostě nemůže najít správný ovladač. Na cestě Běžím XP. díky za vaši pomoc. |
|
| |||
| |||
| Zvažte, zda je to jen vaše nastavení Ovládací panely - právo-klikněte na plochu, někde pod monitor a adaptér. Možná aktuální konfiguraci nemá váš monitor parametry v pořádku? Je to stojí za to hledat. |
|
| |||
| |||
| Problém vyřešen, měl jste pravdu bylo nastavení monitoru musela upravit pixelů. Nelze domnívat, že jsem dindn't zkontrolovat dříve. Díky za youe pomoc, velmi ocenil. |