![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια πύλη 838GH και έχουν Intel Chipset 8295G/GV/910 ΓΠ Epress Οικογένεια Ολοκληρωμένη κάρτα βίντεο. Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης που είναι Intel 82915G/GV/910 ΓΠ Epress Chipset Οικογένεια. Το πρόβλημα είναι ότι η γραμματοσειρά είναι πολύ μικρή για τον τρόπο και δεν μπορεί να προσαρμοστεί. Τα πάντα είναι κάπως ασαφής. Αλλά θα μπορούσε να παίξει τα παιχνίδια. Αν αφαίρεση του οδηγού, όλα θα πάνε πίσω στην κανονική αλλά δεν μπορώ να παίξετε παιχνίδια. Η μητρική πλακέτα είναι Intel D915 GAG και το chipset Intel είναι i915GL. Τι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα ή ακόμα καλύτερα τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η Gateway download οδηγός απελευθέρωση επίπεδο είναι 6.14.10.3889, το ένα πάνω στο site της Intel είναι 6.14.10.4924 - μπορείτε να ελέγξετε την οποία μπορείτε να αναβαθμιστεί. Η Intel κάποιου τηλεφορτώσιμο από το "Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP" που βρίσκεται http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Αυτό επί του σκάφους, γραφικών 3D πυρήνα είναι πραγματικά στοχεύουν στην εύλογη απόδοση του Aero με Vista, δεν έχεις πολλά παιχνίδια δυναμικό. Γύρνα πίσω, εάν η Intel σύνδεση της χρήσης και δεν θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος τι φθηνή κάρτα θα τρέξει το παιχνίδι. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Έχω ήδη δοκιμάσει το 6.14.10.3889 θα προσπαθήσω η 6.14.10.4924. Αυτά τα παιδιά είναι τα παιχνίδια που δεν λειτουργούν. Χρησιμοποιούν μέχρι να μου hardrive πήγε και αντικατέστησε. Από τότε απλά δεν μπορεί να βρει το σωστό οδηγό. Με τον τρόπο λειτουργίας Είμαι XP. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| |||
| |||
| Μπορεί να εξεταστεί αν είναι απλώς σας Control Panel ρυθμίσεις - το δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας, στο πλαίσιο κάπου Monitor και Adapter. Ίσως η τρέχουσα ρύθμιση δεν έχει δικαίωμα παραμέτρους σας παρακολουθεί; Αξίζει να εξετάσουμε. |
|
| |||
| |||
| Το πρόβλημα λύθηκε, είχατε δίκιο ήταν η παρακολούθηση ρυθμίσεις έπρεπε να προσαρμόσει το pixel. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι εγώ dindn't έλεγχο νωρίτερα. Ευχαριστώ για youe βοηθήσει, ιδιαίτερα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Κάρτα οθόνης | blando89 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 1ο Δεκ. 2007 09:22 |
| Βίντεο κάρτα βοήθεια | divindavid13 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 11 | 8 Οκτ 2007 13:15 |
| Ποια κάρτα βίντεο; | ChrisInPa | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 10 Αυγ 2007 12:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |