![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pristupnički 838GH i imati 8295G/GV/910 Intel GL Family Integrirani chipset Epress Video Card. Imam Installer vozač koji je 82915G/GV/910 Intel GL Epress chipset obitelji. Problem je u tome što je način font premali i ne može biti prilagođen. Sve je malo nejasan. Ali JA mogao igrati igre. Ako sam maknuti driver, sve ide natrag u normalno ali ne mogu igrati igre. Matične ploče Intel D915 geg je i chipset Intel je i915GL. Što bi mogao biti problem ili još bolje što sam radiš krivo? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pristupnika download driver release razini 6.14.10.3889, jedan na Intel site je 6.14.10.4924 - mogli biste provjerili koje je nadograđen na. Intel se preuzeti iz "Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP" link na http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
To onboard grafika 3D jezgra je zaista ciljem razumnog performanse sa Vidik Aero-a, nije dobio puno gaming potencijal. Vratite Intel link ako ne koristite i neko ce znati što jeftinih kartica će pokretati igru. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ja sam već pokušao 6.14.10.3889 ću probati 6.14.10.4924. To su dječje igre koje ne rade. Oni koriste se sve do moje hardrive otišao i zamijenio sam ga. Od tada sam samo ne mogu naći pravi vozač. Po putu sam trčanje XP. hvala za vaša pomoć. |
|
| |||
| |||
| Mogli biste razmisliti o tome da li ga je samo vaš Control Panel postavke - pravo klik na radnu površinu, negdje pod adapter i Monitor. Možda vašu trenutnu konfiguraciju nije dobio vaš monitor parametara u pravu? Svoj 'vrijedan obličje. |
|
| |||
| |||
| Problem riješen, vi bili u pravu da je monitor imao postavke za podešavanje piksela. Ne mogu vjerovati da sam dindn't provjeriti ranije. Hvala za youe pomoć, mnogo poštovati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Video Card | blando89 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 1. prosinac 2007 09:22 |
| Video card help | divindavid13 | Graphics Cards & Monitors | 11 | 8. listopad 2007 13:15 |
| Koju grafičku karticu? | ChrisInPa | Graphics Cards & Monitors | 2 | 10. kolovoz 2007 12:17 |
| Thread Tools | |
| |