![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| I have a Gateway 838GH és egy Intel 8295G/GV/910 GL Epress Családi lapkakészlet integrált videó kártyát. Nekem van telepítve, amelyeket a vezető az Intel 82915G/GV/910 GL Epress lapkakészlet család. A probléma az, hogy a betűtípus nem túl kicsi és nem lehet módosítani. Mindent egy kicsit zavaros. De lehet játszani a játékot. Ha az illesztőprogram eltávolítása, minden megy vissza a normális, de nem tudok játszani. Az alaplap az Intel D915 GAG és a lapkakészlet az Intel i915GL. Mi lehet a probléma, vagy még jobb mit csinálok rosszul? Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Gateway letöltés vezérlő kibocsátási szint 6.14.10.3889, az egyik az Intel oldalon 6.14.10.4924 - akkor ellenőrzi, amit frissített. Az Intel saját letölthető az "Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP" linkre kattintva http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Ezt a fedélzeti 3D grafikus mag valóban célzó megfelelő teljesítményt a Vista Aero, nem kapott sok Gaming lehetséges. Gyere vissza, ha az Intel link nem él, és valaki tudni fogja, milyen olcsó kártyát fog futni a játék. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Én már próbáltam a 6.14.10.3889 megpróbálom a 6.14.10.4924. Ezek azok a gyerekek, hogy a játékok nem működnek. Ezek felhasználása, amíg én hardrive elment, és én a helyébe. Azóta csak nem tudja megtalálni a megfelelő meghajtót. By the way I'm running XP. Köszönöm a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy fontolja meg, hogy ez csak a Control Panel-beállítások - a jobb egérgombbal az Asztalon, valahol a monitor és adapter. Lehet, hogy a jelenlegi beállításokat nem kapta meg a monitor jobb paraméterekkel? Nem árt keres. |
|
| |||
| |||
| A probléma megoldódott, igazad volt, hogy a monitor beállításait is módosíthatja a pixel. Nem hiszem, hogy ellenőrizze, hogy dindn't korábban. Kösz youe segít, forduljon elő. |