kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Gateway 838GH videokártya

Reply

Téma eszközök
Old Március 10 2008, 09:19
Új tag Csoport

I have a Gateway 838GH és egy Intel 8295G/GV/910 GL Epress Családi lapkakészlet integrált videó kártyát. Nekem van telepítve, amelyeket a vezető az Intel 82915G/GV/910 GL Epress lapkakészlet család. A probléma az, hogy a betűtípus nem túl kicsi és nem lehet módosítani. Mindent egy kicsit zavaros. De lehet játszani a játékot. Ha az illesztőprogram eltávolítása, minden megy vissza a normális, de nem tudok játszani. Az alaplap az Intel D915 GAG és a lapkakészlet az Intel i915GL. Mi lehet a probléma, vagy még jobb mit csinálok rosszul? Köszönöm
Old Március 10, 2008, 11:21
Donor Group

A Gateway letöltés vezérlő kibocsátási szint 6.14.10.3889, az egyik az Intel oldalon 6.14.10.4924 - akkor ellenőrzi, amit frissített. Az Intel saját letölthető az "Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP" linkre kattintva http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support

Ezt a fedélzeti 3D grafikus mag valóban célzó megfelelő teljesítményt a Vista Aero, nem kapott sok Gaming lehetséges. Gyere vissza, ha az Intel link nem él, és valaki tudni fogja, milyen olcsó kártyát fog futni a játék.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 10, 2008, 12:45
Új tag Csoport

Én már próbáltam a 6.14.10.3889 megpróbálom a 6.14.10.4924. Ezek azok a gyerekek, hogy a játékok nem működnek. Ezek felhasználása, amíg én hardrive elment, és én a helyébe. Azóta csak nem tudja megtalálni a megfelelő meghajtót. By the way I'm running XP. Köszönöm a segítséget.
Old Március 10, 2008, 12:51
Donor Group

Lehet, hogy fontolja meg, hogy ez csak a Control Panel-beállítások - a jobb egérgombbal az Asztalon, valahol a monitor és adapter. Lehet, hogy a jelenlegi beállításokat nem kapta meg a monitor jobb paraméterekkel? Nem árt keres.
Old Március 10, 2008, 14:51
Új tag Csoport

A probléma megoldódott, igazad volt, hogy a monitor beállításait is módosíthatja a pixel. Nem hiszem, hogy ellenőrizze, hogy dindn't korábban. Kösz youe segít, forduljon elő.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.