![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי שער 838GH ו יש אינטל 8295G/GV/910 GL Epress משפחתי שבבים משולבת של כרטיס הווידאו. אני התקנתי את הנהג שנמצא 82915G/GV/910 אינטל GL Epress שבבים משפחתי. הבעיה היא, כי גופן הוא דרך קטן מדי ואין אפשרות לשנות. הכל קצת מבולבל. אבל אני יכול לשחק במשחקים. אם אני מסיר את הנהג, הכל הולך לראש אבל בדרך כלל אני לא יכול לשחק משחקים. לוח האם הוא בדיחה D915 אינטל ו שבבים אינטל היא i915GL. מה יכול להיות הבעיה או יותר טוב מה אני עושה לא בסדר? תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השער להוריד מנהל התקן לשחרור רמת 6.14.10.3889, אחד אינטל על האתר 6.14.10.4924 - אתה יכול לבדוק איזו לך לשדרג ל. את אינטל להורדה של אחד מן "Intel Graphics Media Accelerator מנהל התקן עבור Windows XP" על הקישור http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
זה onboard גרפיקה 3D הליבה היא באמת שכוונו סביר עם ביצועים של Vista Aero, לא קיבלתי הרבה פוטנציאל המשחקים. אם תחזור על אינטל הקישור אין טעם ומישהו יודע מה יהיה זול הכרטיס יהיה להפעיל את המשחק. המערכת שלי: טים
|
|
| |||
| |||
| אני כבר ניסיתי את 6.14.10.3889 אני אנסה את 6.14.10.4924. אלה הם הילדים משחקים זה לא עובד. הם משתמשים עד כדי hardrive שלי הלך ואני יחליף אותו. מאז אני פשוט לא יכול למצוא את מנהל ההתקן הנכון. דרך אגב אני מפעיל את XP. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| מומלץ לשקול האם זה רק את הגדרות לוח הבקרה - לחץ על הלחצן הימני של העכבר על שולחן העבודה, איפשהו תחת לפקח על מתאם. אולי את התצורה הנוכחית לא קיבל את הזכות לפקח על הפרמטרים? כדאי לחפש. |
|
| |||
| |||
| הבעיה נפתרה, צדקת, זה היה על הגדרות מעקב אחר היה צריך להתאים את פיקסלים. אני לא מאמינה dindn't לבדוק את זה קודם לכן. תודה על העזרה youe, מוערך מאוד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וידאו כרטיס זיכרון RAM - הנייד כרטיסי הווידאו גרועה | elioenai | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 15 מרץ 2009 14:49 |
| אני רוצה להשתמש המניות שלי כרטיס הווידאו שלי לשדרג כרטיס הווידאו toget | demon102 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 2nd אוגוסט 2008 13:32 |
| כרטיס הווידאו | blando89 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 1st דצמבר 2007 09:22 |
| עזרה כרטיס וידאו | divindavid13 | כרטיסי מסך & Monitors | 11 | 8 אוקטובר 2007 13:15 |
| איזה כרטיס וידאו? | ChrisInPa | כרטיסי מסך & Monitors | 2 | -10 אוגוסט 2007 12:17 |
| שרשרת כלים | |
| |