![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir vārtejas 838GH un ir Intel 8295G/GV/910 GL Epress Chipset Family INTEGRĒTA VIDEO KARTE. Man ir uzstādītas transportlīdzekļa vadītājam, kas ir Intel 82915G/GV/910 GL Epress Chipset Family. Problēma ir tā, ka fonts ir pārāk maza, un to nevar pielāgot. Viss ir nedaudz izplūdis. Bet es varētu spēlēt spēles. Ja es noņemtu draiveri, viss iet atpakaļ uz normāli, bet es nevaru spēlēt spēles. Mātesplate ir Intel D915 GAG un Chipset ir Intel i915GL. Kāda varētu būt problēma, vai labāk tomēr to, ko es daru nepareizi? Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gateway lejuplādēt vadītājs presei līmenis ir 6.14.10.3889, uz Intel vieta viena ir 6.14.10.4924 - jūs varētu pārbaudīt, ko jūs jāmodernizē. Intel savu lejupielādēt no "Intel Graphics Media Accelerator Driver for Windows XP" saiti http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Ka borta grafika 3D pamatā ir patiesi, lai pamatotu rādītājus ar Vista Aero, tas nav ieguvuši daudz spēļu potenciālu. Nāc atpakaļ, ja Intel link nekāds izmantot un kāds zinās, lēts karte darbosies spēli. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Es jau esmu mēģinājis 6.14.10.3889 es centīšos 6.14.10.4924. Tie ir bērni spēles, kas nestrādā. Tie izmanto, lai līdz manu hardrive aizgāja un es to aizvietotu. Kopš tā laika es tikai nevaru atrast pareizo draiveri. Pēc kā es skrienu XP. thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Jūs varētu apsvērt, vai tā ir tikai jūsu Control Panel uzstādījumi - labo pogu noklikšķiniet uz darbvirsmas, kaut kur zem monitora un adapters. Varbūt jūsu pašreizējo konfigurāciju nav ieguvuši savu pārrauga parametrus, labi? Ir vērts meklē. |
|
| |||
| |||
| Problēma atrisināta, jums bija taisnība bija uzraudzīt uzstādījumus nācās pielāgot pikseļi. Nevar uzskatīt es dindn't pārbaudītu, vai agrāk. Paldies par youe palīdzību, ļoti appreciated. |
![]() |
|
| Bookmarks |