![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am o Gateway 838GH şi să aibă un Intel 8295G/GV/910 GL Epress Chipset Family Integrat de placă video. Am instalat driverul care este Intel 82915G/GV/910 GL Epress Chipset Familiei. Problema este că fontul este prea mic şi nu se pot regla. Totul este un pic fuzzy. Dar eu ar putea juca jocurile. Dacă am elimina şofer, totul revine la normal, dar nu îl pot juca jocuri. Placa de bază este Intel D915 căluş şi se Chipset Intel i915GL. Care ar putea fi problema sau mai bine ceea ce fac greşit? Mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poarta de acces a descărca driver 6.14.10.3889 eliberare nivel este, de-o pe site-ul Intel este 6.14.10.4924 - ai putea verifica pe care aţi actualizat la. Intel-şi fi descărcate de la "Intel Graphics Media Accelerator Driver pentru Windows XP" pe link-ul http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Asta la bord grafica 3D de bază este de fapt care au ca scop rezonabil de performanţă cu Vista a Aero, nu am o multime de jocuri potenţial. Vino înapoi în cazul în care Intel se leagă de nici un folos şi cineva sa stie ce ieftine carte va rula jocul. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Am încercat deja de 6.14.10.3889 Eu voi încerca în 6.14.10.4924. Aceste jocuri sunt copii care nu funcţionează. Până la care o folosesc pentru a-mi hardrive Am mers şi l-a înlocuit. De atunci, eu doar nu poate să găsească dreapta şoferului. Prin modul în care sunt difuzate XP. Mulţumesc pentru ajutor. |
|
| |||
| |||
| S-ar putea să ia în considerare, dacă este doar vă setările de Control Panel - de clic-dreapta pe desktop, undeva sub Monitorul şi adaptor. Poate dvs. curente de configurare nu a luat monitorul parametri nu-i asa? Merită să căutaţi. |
|
| |||
| |||
| Rezolvat problema, ai avut dreptate a fost de monitor pentru a ajusta setările de a avut de pixeli. Poate nu cred ca am dindn't verifica faptul că mai devreme. Multumesc pentru youe ajutor, foarte apreciat. |
![]() |
|
| Marcaje |