![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám bránu 838GH a mať Intel 8295G/GV/910 GL Epress čipset Rodinný Integrované grafické karty. Nainstaloval som ovládač, ktorý je Intel 82915G/GV/910 GL Epress Čipová rodinu. Problém je v tom, že font je príliš malý a nemôžu byť upravené. Všetko je trochu nejasný. Ale ja som mohol hrať hry. Kdybych odobrať ovládač, všetko sa vracia do normálu, ale nemôžem hrať hry. Základná doska je Intel D915 GAG a Čipset je Intel i915GL. Čo môže byť problém, alebo ešte lepšie, čo robím zle? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gatewaye stiahnuť ovládače verzia 6.14.10.3889 úrovni, na jednej na Intel stránky 6.14.10.4924 - môžete skontrolovať, ktoré ste prešli na. Intel si možno stiahnuť z "Intel Graphics Media Accelerator Driver pre Windows XP" na odkaz http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Že na palube grafické jadro 3D je naozaj zamerané na výkon s rozumnou to Vista Aero, nie je tu veľa hracích potenciál. Vrať sa, ak Intel odkazu žiadne použitie a niekto bude vedieť čo levnou kartu poběží hry. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Už som sa pokúsil o 6.14.10.3889 budem sa snažiť na 6.14.10.4924. Tieto deti sú hry, ktoré nefungujú. Ich použitie sa do mojej hardrive a šiel som ju nahradila. Od tej doby som jednoducho nemôže nájsť správny ovládač. Na ceste Bežím XP. vďaka za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| Zvážte, či je to len vaše nastavenia Ovládací panel - právo-kliknite na plochu, niekde pod monitor a adaptér. Možná aktuálne konfiguráciu nemá váš monitor parametre v poriadku? Je to stojí za to hľadať. |
|
| |||
| |||
| Problém vyriešený, mal ste pravdu bolo nastavenia monitora musela upraviť pixels. Nemožno domnievať, že som dindn't skontrolovať skôr. Vďaka za youe pomoc, veľmi ocenil. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grafická karta | blando89 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 1. december 2007 09:22 |
| Grafická karta pomozte | divindavid13 | Graphics Cards & Monitory | 11 | 8. októbra 2007 13:15 |
| Ktoré grafické karty? | ChrisInPa | Graphics Cards & Monitory | 2 | 10. august 2007 12:17 |
| Thread Tools | |
| |