![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам приступнички 838ГХ и да има 8295Г/ГВ/910 Интел ГЛ Фамилы Интегрисани цхипсет Епресс Видео Цард. Имам инсталиран возач који је 82915Г/ГВ/910 Интел ГЛ Епресс цхипсет породице. Проблем је у томе што је начин фонт премали и не може бити прилагођен. Све је мало нејасан. Али ЈА могао играти игре. Ако сам премештање дривер, све иде назад у нормално али не могу играти игре. Матичне плоче Интел Д915 гег је и цхипсет Интел је и915ГЛ. Шта би могао бити проблем или још боље што сам радиш криво? Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приступника доунлоад дривер релеасе нивоу 6.14.10.3889, један на Интел сите је 6.14.10.4924 - могли бисте проверили које је унапређен на. Интел се преузети из "Интел Грапхицс Медиа Аццелератор Дривер фор Уиндоус КСП" линк на хттп://ууу.интел.цом/суппорт/индекс.х...р_нав1_суппорт
То онбоард графика 3Д језгра је заиста циљем разумног перформансе са Видик Аеро-а, није добио пуно гаминг потенцијал. Вратите Интел линк ако не користите и неко це знати што јефтиних картица ће покретати игру. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Ја сам већ покушао 6.14.10.3889 ћу пробати 6.14.10.4924. То су дечје игре које не раде. Они користе се све до моје хардриве отишао и заменио сам га. Од тада сам само не могу наћи прави возач. По путу сам трчање КСП. захвалност за ваша помоћ. |
|
| |||
| |||
| Могли бисте да размислите о томе да ли га је само ваш Цонтрол Панел подешавања - право куцкати на радну површину, негде под адаптер и Монитор. Можда вашу тренутну конфигурацију није добио ваш монитор параметара у праву? Своју 'вредност хандсоме. |
|
| |||
| |||
| Проблем решен, ви били у праву да је монитор имао подешавања за подешавање пиксела. Не могу веровати да сам диндн'т проверити раније. Хвала за ыоуе помоћ, много поштовати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет | демон102 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 2 аугуст 2008 13:32 |
| Видео Цард | бландо89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 1 децембар 2007 09:22 |
| Видео цард хелп | дивиндавид13 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 11 | 8 октобар 2007 13:15 |
| Коју графичку картицу? | ЦхрисИнПа | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 10 аугуст 2007 12:17 |
| Тхреад Тоолс | |
| |