![]() |
|
| |||
| |||
| Bir Gateway 838GH ve Intel 8295G/GV/910 GL Epress Chipset Ailesi Entegre Video kartı var. Hangi Intel 82915G/GV/910 GL Epress Yongaseti Aile olan sürücü yüklüyse. Sorun, yazı tipi çok ve küçük ayarlanamaz olmasıdır. Herşey biraz bulanık olduğunu. Ama oyun oynayabilir. Eğer sürücüyü kaldırmak, her şey normale döndü gidiyor ama oyun oynamak değildir. Bu anakart Intel D915 Gag ve Yongaseti olduğunu Intel i915GL olduğunu. Ne sorunu ya da daha ne yanlış yapıyorum olabilir? Teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Gateway indirmek sürücü sürümü 6.14.10.3889 düzeyde olduğunu, Intel sitede bir 6.14.10.4924 olduğunu - Siz hangi yükselttiyseniz kontrol edebilir. Intel bir Windows XP "bağlantısını için" Intel Graphics Media Accelerator Sürücü den indirilebilir http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
3D çekirdek gerçekten Vista's Aero ile makul bir performans hedefleniyor Bu Teknede grafikleri, bu oyun potansiyel bir sürü var değildir. Geri eğer Intel bağlantı kullanımı ve biri ne ucuz kart oyunu çalışır bilecek's gel. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ben zaten 6.14.10.3889 Ben 6.14.10.4924 çalışacağız denedim. Bunlar işe yaramazsa çocuk oyunları. Kadar benim hardrive gittim ve bunu yerine Onlar için kullanın. O günden beri sadece sağ sürücü bulamıyor. Ben XP kullanıyorum bu arada. Yardımınız için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Olsun bu sadece Denetim Masası ayarlar düşünebilirsiniz - sağ masaüstü tıklayın, bir Monitör ve Adaptör altında. Belki geçerli yapılandırma hakkı monitörünüzü parametreleri var değil mi? Bu arıyor değer. |
|
| |||
| |||
| Sorun değil, sen haklıydın bu monitör ayarları olan piksel ayarlamak zorunda çözülür. Ben dindn't kontrol edin önceki inanamıyorum. Youe yardım için teşekkürler, büyük takdir. |