![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я Gateway 838GH і Intel 8295G/GV/910 GL Epress Сімейство наборів мікросхем Комплексної відеокарти. Я встановив драйвер, який є Intel 82915G/GV/910 GL Epress Сімейство наборів мікросхем. Проблема в тому, що шрифт занадто малі і не можуть бути скориговані. Все це трохи нечіткою. Але я можу грати в ігри. Якщо видалити драйвер, все повертається до нормального, але я не можу грати в ігри. Плата Intel D915 GAG і Чіпсет Intel i915GL. У чому може бути проблема або, ще краще, що я роблю неправильно? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шлюз завантажити рівня реліз драйвера 6.14.10.3889, одна на сайті Intel є 6.14.10.4924 - ви можете перевірити, які були оновлені до. Intel одного завантаження з "Intel Graphics Media Accelerator Driver для Windows XP" на http://www.intel.com/support/index.h...r_nav1_support
Це бортові графіка 3D ядро дійсності, спрямовані на розумну продуктивність Vista Aero, він не отримав багато ігровий потенціал. Повернутися, якщо посилання Intel ніякого сенсу, і хтось буде знати, що дешева карта буде працювати в грі. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Я вже пробував 6.14.10.3889 я постараюся 6.14.10.4924. Ці діти ігри, які не працюють. Вони використовують, щоб до мого Hardrive пішов, і я замінив його. З тих пір я просто не можу знайти потрібний драйвер. До речі, я біжу XP. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Чи можна вважати це всього лише ваші параметри панелі управління - клацніть правою кнопкою миші на робочому столі, десь під монітор та адаптер. Може бути, ваша поточна конфігурація не має параметри моніторингу права? Це варто подивитися. |
|
| |||
| |||
| Проблема вирішена, ви мали рацію саме налаштування монітора довелося скорегувати пікселів. Чи не віриться, що я dindn't перевірити, що раніше. Дякуємо за допомогу youe, високої оцінки. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Відеокарти | blando89 | Графічні карти & Монітори | 11 | 1 грудня 2007 09:22 |
| Відео карта допоможе | divindavid13 | Графічні карти & Монітори | 11 | 8 жовтня 2007 13:15 |
| Яка відеокарта? | ChrisInPa | Графічні карти & Монітори | 2 | 10 серпня 2007 12:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |