![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Имам 17 "монитор Gateway. Модел номер: FPD1830 .. Това е само 4 години стар. През последните няколко месеца, когато се превръща компютъра ми екран ще мигам бързо и аз ще трябва да пази включване на монитора и изключване , докато на екрана, в крайна сметка ще остана стабилен.
Сега ... екрана, само ще включа за разделно секунди и след това отидете черно. Има ли някакъв начин да поправя това? Или е по боклуци? Той не кабела .. Взех кабела от моя кула и включен в моя монитор, все същото.Благодарности, Аманда |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Здравей Аманда.
Честно казано, мисля, че новия-монитор време. Мисля, че беше на него. На обратно обаче, TFT екрани са много евтини днес, особено в съотношение 4:3 разнообразие, тъй като все повече широкоекранен модели са ставали тенденция. Да разгледаме Acer на диапазон. Това се прави за модел 1916, 19 "4:3 съотношение. Много ефективно с добър контраст и яркост. Извинения не можех да ви даде по-добри новини.
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е много тъжно за мен. Имам друг монитор, това е 15 "... аз просто не искам да сляза 2 инча ... Не мога да повярвам, че монитора може да излезе, само след няколко години. Съм имал 15" прекалено дълго .. бла.
Благодарим ви за отговора! |