![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 17 "Gateway monitoru. Modelové číslo: FPD1830 .. Je to jen 4 roky starý. V posledních několika měsících, kdy jsem se obrátil na počítači, můj obrazovce by blikat rychle a já bych si, aby otočením monitoru a vypnutí , dokud se displej by nakonec zůstat konstantní. Teď ... obrazovce bude jen zapnout na zlomek sekundy a pak černá. Existuje nějaký způsob jak to spravit? Nebo je to brak? Není to kabel .. Vzal jsem kabel od mé věži a zapojit ji do svého monitoru, stále stejné.Díky, Amanda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Amanda. Upřímně řečeno, myslím, že je to nový-sledovat čas. Asi je to kdyby. Na naruby když TFT obrazovky jsou dnes velice levné, zvláště v poměru 4:3 odrůdu více širokoúhlých modelů se stávají hlavním proudem. Se podívat na to Acer řady. Jsou to model 1916, 19 "poměr 4:3. Velmi nákladově efektivní s dobrými kontrastu a jasu. Omluvu jsem nemohl dát lepší zprávy.
|
| |||
| |||
| To je pro mě docela smutné. Mám jiný monitor, je to 15 "... Jen jsem nechtěla, aby šel 2 palce ... Nemůžu uvěřit, že monitor může jít ven, až po několika letech. Jsem měl 15" již příliš .. blah. Děkujeme za vaši odpověď! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Gateway 2750 odešel černé obrazovky notebooku ... | mikenbec | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 11. června 2009 21:23 |
| Obrazovka Goes Black | katiecoos | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15 června 2008 07:49 |
| Černá obrazovka při startu | treman07 | Operační systémy Windows | 18 | 18. května 2008 15:58 |
| Černá obrazovka startu | MightyKing | Obecné Software Chat | 2 | 18. května 2008 13:56 |
| Nová konstrukce, černá obrazovka. | tmockingbird | Obecné Hardware Chat | 8 | 25. duben 2008 10:02 |
| Thread Nástroje | |
| |