μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Gateway - μαύρη οθόνη.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26ης Σεπτεμβρίου 2007, 15:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω ένα 17 "Gateway παρακολουθεί. Αριθμός μοντέλου: FPD1830 .. Είναι μόλις 4 ετών. Τους τελευταίους μήνες, όταν θα μετατραπεί για τον υπολογιστή, μου οθόνη θα αναβοσβήνει γρήγορα και θα πρέπει να τηρούν καμπής για την παρακολούθηση και off , μέχρι την οθόνη τελικά θα παραμείνουν σταθερές.

Τώρα ... η οθόνη θα ανάψει μόνο για μια δεύτερη και στη συνέχεια χωρίστηκε πηγαίνετε μαύρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό; Ή μήπως είναι σκουπίδια; Δεν είναι το καλώδιο .. Πήρα το καλώδιο από το πύργο και μου εμβυσματωθούν σε οθόνη μου, παραμένει το ίδιο.

Ευχαριστώ,
Amanda
Old 26ης Σεπτεμβρίου 2007, 17:09
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου Amanda.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι το νέο χρόνο-οθόνης. Μάλλον θα είχε αυτό.

Από την άλλη πλευρά όμως, TFT οθόνες είναι πολύ φθηνά στις μέρες μας, ειδικά την αναλογία 4:3 ποικιλία, καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα ευρείας οθόνης γίνονται mainstream.

Ρίξτε μια ματιά σε Acer της σειράς. Θα κάνουμε ένα μοντέλο 1916, 19 "αναλογίας 4:3. Πολύ οικονομική άποψη, με καλή αντίθεση και φωτεινότητα.

Συγνώμη δεν θα μπορούσα να σας δώσω καλύτερες ειδήσεις.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 26ης Σεπτεμβρίου 2007, 17:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Αυτό είναι πολύ λυπηρό για μένα. Έχω παρακολουθήσει άλλο, είναι ένα 15 "... Απλά δεν ήθελε να μείνει 2 ίντσες ... δεν μπορώ να πιστέψω μια οθόνη μπορεί να βγει, μόνο μετά από μερικά χρόνια. Έχω είχε το 15" πλέον πολύ .. μπλα.

Ευχαριστώ για την απάντησή σας!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.