![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα 17 "Gateway παρακολουθεί. Αριθμός μοντέλου: FPD1830 .. Είναι μόλις 4 ετών. Τους τελευταίους μήνες, όταν θα μετατραπεί για τον υπολογιστή, μου οθόνη θα αναβοσβήνει γρήγορα και θα πρέπει να τηρούν καμπής για την παρακολούθηση και off , μέχρι την οθόνη τελικά θα παραμείνουν σταθερές. Τώρα ... η οθόνη θα ανάψει μόνο για μια δεύτερη και στη συνέχεια χωρίστηκε πηγαίνετε μαύρο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω αυτό; Ή μήπως είναι σκουπίδια; Δεν είναι το καλώδιο .. Πήρα το καλώδιο από το πύργο και μου εμβυσματωθούν σε οθόνη μου, παραμένει το ίδιο.Ευχαριστώ, Amanda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου Amanda. Ειλικρινά, πιστεύω ότι το νέο χρόνο-οθόνης. Μάλλον θα είχε αυτό. Από την άλλη πλευρά όμως, TFT οθόνες είναι πολύ φθηνά στις μέρες μας, ειδικά την αναλογία 4:3 ποικιλία, καθώς όλο και περισσότερα μοντέλα ευρείας οθόνης γίνονται mainstream. Ρίξτε μια ματιά σε Acer της σειράς. Θα κάνουμε ένα μοντέλο 1916, 19 "αναλογίας 4:3. Πολύ οικονομική άποψη, με καλή αντίθεση και φωτεινότητα. Συγνώμη δεν θα μπορούσα να σας δώσω καλύτερες ειδήσεις.
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πολύ λυπηρό για μένα. Έχω παρακολουθήσει άλλο, είναι ένα 15 "... Απλά δεν ήθελε να μείνει 2 ίντσες ... δεν μπορώ να πιστέψω μια οθόνη μπορεί να βγει, μόνο μετά από μερικά χρόνια. Έχω είχε το 15" πλέον πολύ .. μπλα. Ευχαριστώ για την απάντησή σας! |