![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy 17 "Gateway monitor. Modellszám: FPD1830 .. Ez csak 4 éves. Az elmúlt néhány hónapban, amikor megfordult a számítógépet, a képernyő gyorsan fog villogni, és azt is, hogy fordult a monitor be-és kikapcsolása addig, amíg a képernyőn végül állandó tartózkodásra. Most ... A képernyő csak akkor kapcsolja be a második osztott majd fekete. Van-e valamilyen módon meg ezt? Vagy inkább szemét? Az nem a vezetéket .. Én a vezetéket a torony és én be kell zárni azt a monitorom, még mindig ugyanaz.Köszönöm, Amanda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Amanda. Őszintén szólva, azt hiszem, hogy ez az új monitor idő. Azt hiszem, ez is volt. A fejjel bár, TFT képernyő nagyon olcsó manapság, különösen a 4:3 arány fajta, ahogy egyre több szélesvásznú modellek egyre mainstream. Ismerkedj meg az Acer tartományban. Ezek nem a modell 1916, 19 "4:3 arányt. Költséghatékony Nagyon jó kontraszt és fényerő. Apologies nem tudtam, hogy te jobb híreket.
|
| |||
| |||
| Ez nagyon szomorú nekem. Van egy másik monitor, hogy a 15 "... Csak nem akarok lemenni 2 centi ... Nem tudom elhinni, hogy a monitor nem megy ki, csak néhány év elteltével. Én is a 15" hosszabb ideig is .. blah. Köszönöm válaszát! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Átjáró 2750 laptop képernyő fekete ment ... | mikenbec | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 11. június 2009 21:23 |
| Képernyő Goes Black | katiecoos | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. június 2008 07:49 |
| Fekete képernyő indításkor | treman07 | A Windows operációs rendszerek | 18 | 18. május 2008 15:58 |
| Fekete képernyő indításkor | MightyKing | General Chat szoftver | 2 | 18. május 2008 13:56 |
| Új építésű, fekete képernyő. | tmockingbird | Általános fémáru Chat | 8 | 25. április 2008 10:02 |
| Téma eszközök | |
| |