![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 17 "Gateway לפקח. דגם מספר: FPD1830 .. זה רק 4 שנים. בחודשים האחרונים, כאשר אני הפעלתי את המחשב, המסך שלי היה להבהב במהירות ואני יצטרך לשמור מפנה את לפקח על לסירוגין עד המסך היה לבסוף להישאר יציב. עכשיו ... על המסך יופיע רק להדליק עבור ספליט השני ולאחר מכן עבור שחור. האם יש דרך לתקן את זה? או שזה זול? זה לא חבל .. לקחתי את חוט מן המגדל שלי ואת פקוק אותו לתוך לי את המסך, עדיין אותו.תודה, אמנדה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי אמנדה. בכנות, אני חושב שזה הזמן לפקח חדשים. אני לחשוב שזה היה זה. על אף הפוך, מסכי TFT הם זולים מאוד כיום, במיוחד על יחס 4:3 כמו מגוון יותר ויותר widescreen מודלים הם הופכים המרכזי. שיהיה לך להסתכל על טווח של Acer. הם עושים את מודל 1916, 19 "4:3 יחס. מאוד טוב עם העלות האפקטיבית בניגוד ו נגהה. Apologies, אני לא יכול לתת לך חדשות טובות יותר.
|
| |||
| |||
| זה די עצוב לי. יש לי עוד בקרה, it's a 15 "... אני פשוט לא רוצה לרדת 2 אינצ 'ים ... אני לא מאמינה א יכול לפקח יוצא, רק אחרי כמה שנים. אני כבר היה 15" יותר מדי .. בלה. תודה על התשובה שלך! |