![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 17 "monitorius" Gateway. Model Number: FPD1830 .. Tai tik 4 metai. Per paskutinius kelis mėnesius, kai įjungtas kompiuteris, mano ekranas būtų Blink greitai ir man teks palikti monitoriui įjungti ir išjungti , kol ekrane bus galutinai sustabdyti pastovus. Dabar ... ekranas bus tik įjungti už sekundės ir tada eiti juoda. Ar yra koks nors būdas išspręsti šią problemą? Ar tai junk? Tai ne smegenys .. Laikiausi laidą nuo mano bokšto ir prijungti jį į savo monitorius, vis tas pats.Ačiū, Amanda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Amanda. Atvirai kalbant, aš manau, kad naujo-monitorius laiko. Aš skaitytis tai buvo jis. Apie aukštyn nors, TFT ekranai yra labai pigūs šiais laikais, ypač 4:3 santykio įvairovė, kaip vis daugiau ir daugiau Widescreen modeliai tampa pagrindiniais. Ar ne Acer diapazonas ieškoti. Jie modelis 1916, 19 "4:3 santykiu. Labai ekonomiškas geras kontrastas ir ryškumas. Apologies aš negalėjau jums geriau naujienų.
|
| |||
| |||
| Tai gana liūdna man. Aš turiu kitą kontroliuoti, tai 15 "... aš tiesiog nenorėjau eiti 2 colių ... Aš negaliu patikėti, kad monitorius gali eiti, tik po kelerių metų. Man buvo 15" jau per daug .. blah. Ačiū už atsakymą! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vartai 2.750 nešiojamojo kompiuterio ekrane išėjo juodas ... | mikenbec | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 11, 2009 21:23 |
| Ekranas Goes Black | katiecoos | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | Birželis 15, 2008 07:49 |
| Juodas ekranas startuojant | treman07 | Windows "operacinės sistemos | 18 | Gegužė 18, 2008 15:58 |
| Juodas ekranas startup | MightyKing | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | Gegužė 18, 2008 13:56 |
| Nauja statyba, juodas ekranas. | tmockingbird | General Hardware Chat | 8 | Balandis 25, 2008 10:02 |
| Temos įrankiai | |
| |