![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir 17 "Gateway monitors. Modelis: FPD1830 .. Tas ir tikai 4 gadi. Jo pēdējos mēnešos, kad man palika datoru, mans ekrāns būs blink ātri un man būtu saglabāt pagrieziena pārraudzīt un izslēgšana , līdz ekrānā beidzot paliek stabila. Tagad ... ekrāns būs tikai ieslēgtu uz sekundes daļu un tad iet melns. Vai ir kāds veids, kā noteikt šo? Vai tas ir junk? Tas nav vadu .. Es paņēmu vadu no mana torņa un plugged to manu monitoru, joprojām pats.Pateicība, Amanda |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Amanda. Atklāti sakot, es domāju, ka tā ir jauna kontrolēt laiku. Es rēķināties tas bija tā. Uz otrādi gan, TFT ekrāni ir ļoti lēts mūsdienās, it īpaši 4:3 ratio šķirni, kas arvien vairāk platekrāna modeļiem kļūst procesos. Vai Apskatiet Acer klāsts. Tie modelis 1916, 19 "4:3 ratio. Very rentabli un labu kontrastu un spilgtumu. Atvainojos, es varētu jums dot labākas ziņas.
|
| |||
| |||
| Tas ir diezgan bēdīgs par mani. Man ir vēl monitoru, tas ir 15 "... es tikai negribēju iet uz leju, 2 collas ... es nespēju noticēt, monitors var iziet tikai pēc pāris gadiem. Man bija 15" vairs arī .. blah. Paldies par atbildi! |