menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Gateway - čierna obrazovka.

Reply

Thread Tools
Old 26. September 2007, 15:06
Nový člen skupiny

Default Gateway - čierna obrazovka.

Mám 17 "Gateway monitora. Modelové číslo: FPD1830 .. Je to len 4 roky starý. V posledných niekoľkých mesiacoch, keď som sa obrátil na počítači, môj obrazovke by blikať rýchlo a já bych si, aby otočením monitora a vypnutie , kým sa displej by nakoniec zostať konštantný.

Teraz ... obrazovke bude len zapnúť na zlomok sekundy a potom čierna. Existuje nejaký spôsob ako to spravit? Alebo je to brak? Nie je to kábel .. Vzal som kábel od mojej veži a zapojiť ju do svojho monitora, stále rovnaké.

Vďaka,
Amanda
Old 26. September 2007, 17:09
Darcu Skupina

Ahoj Amanda.

Úprimne povedané, myslím, že je to nový-sledovať čas. Asi je to keby.

Na naruby keď TFT obrazovky sú dnes veľmi lacné, najmä v pomere 4:3 odrodu viac širokouhlých modelov sa stávajú hlavným prúdom.

Sa pozrieť na to Acer radu. Sú to model 1916, 19 "pomer 4:3. Veľmi nákladovo efektívne s dobrými kontrastu a jasu.

Ospravedlnenie som nemohol dať lepšie správy.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 26. September 2007, 17:46
Nový člen skupiny

To je pre mňa dosť smutné. Mám iný monitor, je to 15 "... Len som nechcela, aby šiel 2 palce ... Nemôžem uveriť, že monitor môže ísť von, až po niekoľkých rokoch. Som mal 15" už príliš .. blah.

Ďakujeme za vašu odpoveď!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Gateway 2750 odišiel čiernej obrazovky notebooku ... mikenbec Notebooky, Mobily a PDA 0 11. júna 2009 21:23
Obrazovka Goes Black katiecoos Notebooky, Mobily a PDA 5 15 júna 2008 07:49
Čierna obrazovka pri štarte treman07 Operačné systémy Windows 18 18. mája 2008 15:58
Čierna obrazovka štarte MightyKing Všeobecné Software Chat 2 18. mája 2008 13:56
Nová konštrukcia, čierna obrazovka. tmockingbird Všeobecné Hardware Chat 8 25. apríl 2008 10:02
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.