![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам 17 "Гатеуаы монитор. Модел Нумбер: ФПД1830 .. То је само 4 године. У последњих неколико месеци, кад сам окренуо на рачунар, екран би мога мигати убрзано, а ја би да се окрену на монитор и искључити , све док се екран би напокон остати сталан. Сада ... екрану ће се укључити само за дјелић секунде, а потом иде црно. Постоји ли начин да се ово поправити? Или је то јунк? Није кабл .. Кабл сам узео од моје куле и повезан је у мој монитор, и даље исто.Хвала, Аманда |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Аманда. Искрено, мислим да је нови-монитор време. И то је рачунати га. На тумбе ипак, ТФТ екрани су данас веома јефтиних, а посебно 4:3 омјер разноликости као све више и више уидесцреен моделе постају маинстреам. Имати погледати Ацер'с домету. Они то модел 1916, 19 "4:3 ратио. Врло јефтин са добрим контраст и осветљење. Извињења нисам могао дати боље вести.
|
| |||
| |||
| То је веома тужан за мене. Имам још један монитор, то је 15 "... Ја сам само нису хтели сићи 2 инча ... Не могу веровати један монитор може изаћи, тек након неколико година. Сам имао 15" више превише .. блах. Хвала на одговору! |