![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є 17 "Gateway монітора. Номер моделі: FPD1830 .. Це всього лише 4 років. В останні кілька місяців, коли я повернувся на комп'ютері, на мій екран буде блимати швидко і мені довелося б тримати відключення монітора і вимикати , поки на екрані буде, нарешті, зупинитися стійким. Тепер ... на екрані буде тільки включити в секунду і потім чорні. Чи є спосіб виправити це? Чи це сміття? Це не за шнур .. Я взяв шнур від моєї вежі і включив його в моєму моніторі, все та ж.Спасибі, Аманда |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Аманда. Чесно кажучи, я думаю, що це новий монітор часу. Я думаю, це був він. Позитивна сторона, хоча, TFT екран дуже дешево в наш час, особливо 4:3 різноманіття як все більше і більше моделей широкоекранних стають основними. Зверніть увагу на діапазон Acer's. Вони роблять модель 1916, 19 "4:3. Вельми рентабельним з хорошою контрастністю і яскравістю. Вибачення я не можу дати вам краще новини.
|
| |||
| |||
| Це досить сумно для мене. У мене є інший контроль, це 15 "... я просто не хотів би йти по 2 дюйми ... Я не можу повірити, монітор може вийти, тільки через кілька років. Я був у 15" Занадто великий .. бла. Спасибо за ответ! |